Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet canim bende yarin dr gitmeyi dusunuyorum.Belirti olarak goguslerim cok hassas surekli regl olmusumcasina bir agri,ayaklarimda agri ve usume bilemiyorum boyle birseyler.

insan böle şeylerde belirti yaşasada inanamıyo demi bekliyosunya acaba diyo bende de belli belirsiz bazen olmuyo belirti bazen heryerim kopuyo valla çok enteresan şeyler yaşıyorum bu ay olmasa artık bidahki aylarda hiçbir belirtiye inanmıcam yani okadar yaşıyo vicudum

insan böle şeylerde belirti yaşasada inanamıyo demi bekliyosunya acaba diyo bende de belli belirsiz bazen olmuyo belirti bazen heryerim kopuyo valla çok enteresan şeyler yaşıyorum bu ay olmasa artık bidahki aylarda hiçbir belirtiye inanmıcam yani okadar yaşıyo vicudum
aynen oyle zaten ben bu aydan sonra ilaclarida birakmayi dusunuyorum artik hayirlisi cok yiprattim kendimi surekli dusunmekten canim yaa.

inşallah cnm annem tutma dedi onu dinledim inşallah boşuna yememişimdir hayırlısı tabi aslında acele ediyoruz diyoruz herşeyi yaptım neden olmadı diye ama nasipte olmayınca hiçbirşey olmuyo işte vakti zamanı var herşeyin inşallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz gelmesede ben iki gündür bu çektiğim acılardan hazırladım kendimi adete ne yapalım olmazsa bidahaki aylara.......

ela , annem cumartesi için bana cuma akşamı dediki ; sen yarın oruç tutma eğer bebek varsa zaten zararı olur, bebek yoksada yarın regl olursun orucun bozulur , ama ben yinede tuttum 4-5 gibi regl oldum canım ,inşallah sen olmazsında bebiş böbüştedir ( fatoşun deyimiyle) 🙂

ayy zaten o menüyü hazırlamak yemekleri yapmaktan daha zor inanki!benimde dün akşam vardı misafirlerim yorgun savaşçı modundayım canım
evet yaa bakalım napıcam yarında var misafirlerim asıl yarın çok yorulcam bugün eşimin arkadaşları gelicek sadece yemekleri hazırlayıp bırakıcam servisi falan o yapar artık yarında kayınvalidem ve eşimin tarfından akrabalar gelcek asıl iş yarın anlayacağın 😕

Geri