Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cnm test dedinde nasıl bir test kullanıyosun yani hcg düzeyi kaça çıkınca pozitif çıkıyo eşim bana yeni bir test getirdi oncomed diye ilişkiden bir hafta sonra çıkarıyomuş çok hassa test yazıyo üstünde aynen kan tahlili gibi hcg duyarlılığı 25 mg bence sende ondan al cnm fiyatıda uygun
ooo ağır misafirler yarın geliyor keşke üst üste almasaydın iyice yorulursun canım.ben anca hafta sonları alabiliyorum zaten.benim kayınvalideler görümceler falan uzaktalar ben gelin gitmedim damat aldım
canım bende salı günleri izinliyim bugünde sabahçıyım 3 te evdeyim o yüzden aldım hallederim diye düşündüm bakalım inşallah atlatıcam senin ne güzel uzaktalarmış ya benimde altlı üstlü evlerimiz
canım bende salı günleri izinliyim bugünde sabahçıyım 3 te evdeyim o yüzden aldım hallederim diye düşündüm bakalım inşallah atlatıcam senin ne güzel uzaktalarmış ya benimde altlı üstlü evlerimiz
olsun canım ya şimdi pek istenmiyor ama bebişin olunca onlar sana yardım eder ne güzel hemen yakınca.doğru herkesin izin günü başka.halledersin canım zaten iftar o kadar uzunki dünyanın yemeği yapılıyor rahat rahat.hai canım sana kolay gelsin.Allah kabul etsin.
canim ise yariyor kullanimi cok kolay hergun ayni saatte yapmaya ozen goster ve hastalik basladiktan 10 gun sonra denemeye basla zaten ayrintili anlatiliyor iceriginde de.bu ay kullanmadim daha once kullanmistim ozaman da yeterli yumurtlama yokmus bende. fiyat konusunda yardimci olamayacagim turkiyede ne kadar bilmiyorum canim.
cnm benimkide 4 ytl uygun yani ben yaptım ama adet günümde çok erken davrandım üzstünde çok duyarlı yazınca dayanamadım ama geç döllenme olduysa çıkmaz yani artık beklicem belki yarın yaparım cnm sende al ondan