Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Kizlar benimde regilime 7 gun kaldi goguslerimde sislik ve agri var,, her regl oncesi oldugu gibi.. Cok ates basiyor gece uyaniyorum hep, hakkimiza hayirlisi olsun

Herkese iyigünler bir haftadır asırı yorgunluk sırt ve bel ağrıları iki dk birşeyle uğraşsam bel bacak ağrısından ölüyorum yoruluyorum uyku Halim çok fazla önce hamilerim diye düşündüm test yaptım negatif çıktı sonra üzerine regli oldum diye ama 1.5 gün sürdü özellikle bu hafta duygu değişimi ve arasıra bulantı yasıyorum acaba testi yanlış zamanda mı yaptım doktora suan gidipte hüsrana uğramak istemiyorum ama kramponların çok fazla ve canım enteresan şeyler istiyor idrarda normalden fazla çıkıyorum karnım ve kasığım arasında minik bir Şiş var yardımcı olursanız sevinirim

Mrb zeynep tprk arkadasim yaZdigin belirtilerin aynisi bende de oluyor ozellikle goguslerde sislik ve agri ... Ben 6 temmuzda regl olucam normalde , bakalim bekliyorum bazende regl belirtilerimin aynisiymis gibi geliyor .. Hayirlisi olsun hepimiz icin

Gözün aydin melis cok sevindim. Allah hayırlı si ile kucagina almayi nasip etsin inşallah. Neler yaptin anlat bakalim🙂

ben tam vazgeçmiştim ve artık çocuk istemiyordum olursa olur dedim bide bu sayfaya rastladım gebe kalmak için fakat baştan aşağı okudum gebelik ile ilgili 3 ay falan hep hayalkırıklığı oldu ve sonra meleklermekanı o kadar iyi geldiki bana herkez dua ediyordu birbiri için birde soğan kürü ve incir inkar etmemek lazım inciri çok severim ama kuru incir zorla yedim ve soğanı haşladım suyunu ılıyınca içtim üsüne soğanın kendisini yedim ve rabbim 🙂 son adetim 7 mayıstı ve doktorum bana 12 şubat annesi olacağımı söyledi şu an çok mutluyum allah herkeze nasip etsin kızlar herkezin hakkı allahıma hep isyan eettim ama sonu mutluluk kendinize iyi bakın ve hiç üzülmeyin..

çok sevindim sizin adınıza dilerim ki şu mübarek ramazan ayının hürmetine rabbim herkese evlat nasip etsin. biz yeni başladık ama duam hep yıllardır evlat hasreti çeken kullarına önce nasip etsin allahım inşallah sizin gibi herkes bu haberle mutlu olsun. gerçekten çok içten bir site burası vaktim olmuyor girmeye pek ama okuduklarım yetiyor mutlu olmama..

sevgili arkadaşlarim size birşey soracağım
adetime 4 gün var ve iki gündür sağ kasigimda aniden batma oluyor çok ağrıyor ve başım dönüyor genelde geceuyandığımda sadece bende bu haller olustu acaba gebelik belirtisi mi lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

Kizlar regl gunum normalde yarin... Sabah ic camasirimda kahverengi lekeler gordum regl oldum heralde dedim ama gun boyu baska leke gelmedi bide ishalim hic halim yok .... Yrn regl gunum normalde evde test yapmak istemiyorum 2 gun daha bekliycem⌛️⌛️⏳⏰

kızlarr adetime 2 gün kaldı pazar günü, ama ben duramadım buğün days comport adlı test aldım ve önce tek çizği koyulaştı hemen 8 10 dk sonra ikinci çizgi çok silik çıktı görünüyor ama diğeri gibi koyu degil eşime gösterdim kendimden emin olamadım evet çok az görünüyor dedi çok merak ettim hiç bunu yaşayan varmı aranızda ve sonucu nasıl oldu lütfen cevap yazarmısınız

Dilara umarim hamilesindir hayirlisiyla bende de bugun cok az kahverengi lekeler geliyor ama regl sancisi gibi hic sancim yok benimde normalde pazar olmam gereekiyordu ya erken regl oldum sokmeye calisiyo sanirim cok heyecanli bir surec psikolojim garip

hadi bakalım canım inşallah yerleşme kanamasıdir bence adet sancısı yasamadigina göre ben adetten önce hiç beklemiyordum silik ciksa bile heyecanı yetti sende bir test yap Bitanem yarın sabah önemli bi sinava gireceğim kpssye çıkınca kan testi yaptırcaz iki heyecan birden var haydi hayirlisi 🙂

Merhaba.yeni uyeyim . Sorum olacaktı benimde.normalde 3 temmuzda regl olmam gerekiyordu ama olmadım. 1-2 hafta önce hafif regl sancilarim oldu ama şiddetli değildi( Normalde çok şiddetli olur). Burda okuduğum başka hiç bir belirti yok bende. Hamile olma ihtimalim var mi? Yardımcı olursanız sevinirim...