Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

papatya bence doktora git evde böle adet gününü bekleyerek vakit kaybetme çünkü gebelık varsa kandan yapılan testte mutlaka cıkıo yanılma payı yok canım bekleeme derim en azından merakın gider..adet gününde zaten az kalmıs canımya senınkı kesın bellı olur baksana idrar testınde bile cıkıomus kaç seferde yapmıssın günden günden koyulasıo dıon gebelık olmasaydı en azından birinden birinde cıkmazdı canım bekleme sen hemen git ögren bizide haber et tamam.hayırlsı olsun inş.yoksada üzülme Allah büyük canım herseyın zamanı ve vaktı var vaktı geldıyse eğer şuan hamilesındır inş....

almira selamet kızlar nasılsınız..naptınız durumlarınızı okudum inş.almiracım bu ay gebesındır...ve inş.selamet sende canım almiranın dedıgı gibi yerlesme kanaması olabilir ve gebe olupta 9 ay kanama gören pek çok insan var canımyaa sen kanama durumuna dikakt et varsa bi değişiklık doktora görün canım...umudunuzu yitirmeyın yüksek tutun..herseyın hayırlsı kızlar..beni sorarsanız benımde hala adetim gelmedı kızlarya...gidipte test yaptırmadım çünkü fos cıkar diye korkuom beklıom öle umarsızca bakalım ne olcak..zaten olmadıgını bilıomda işte küçükte olsa umut oluo yineden ya varsaaa dieee...hayırlsı olsunda kısmet bakalım varsa süprıs olur dimi..

papatya bence doktora git evde böle adet gününü bekleyerek vakit kaybetme çünkü gebelık varsa kandan yapılan testte mutlaka cıkıo yanılma payı yok canım bekleeme derim en azından merakın gider..adet gününde zaten az kalmıs canımya senınkı kesın bellı olur baksana idrar testınde bile cıkıomus kaç seferde yapmıssın günden günden koyulasıo dıon gebelık olmasaydı en azından birinden birinde cıkmazdı canım bekleme sen hemen git ögren bizide haber et tamam.hayırlsı olsun inş.yoksada üzülme Allah büyük canım herseyın zamanı ve vaktı var vaktı geldıyse eğer şuan hamilesındır inş....

canim insallah hamileyim..kasilmalar filan bayagi hissettirio kendini..dr.aradik en yakin tarih 20 subat verdi.o gune kadar sabretmem lazim🙁 Tr.nin kiymetini bilin heran heryerde gidebiliosunz ama burda (ABD)oyle degil iste...o gune kadar sabretcem mecburen🙁

almira selamet kızlar nasılsınız..naptınız durumlarınızı okudum inş.almiracım bu ay gebesındır...ve inş.selamet sende canım almiranın dedıgı gibi yerlesme kanaması olabilir ve gebe olupta 9 ay kanama gören pek çok insan var canımyaa sen kanama durumuna dikakt et varsa bi değişiklık doktora görün canım...umudunuzu yitirmeyın yüksek tutun..herseyın hayırlsı kızlar..beni sorarsanız benımde hala adetim gelmedı kızlarya...gidipte test yaptırmadım çünkü fos cıkar diye korkuom beklıom öle umarsızca bakalım ne olcak..zaten olmadıgını bilıomda işte küçükte olsa umut oluo yineden ya varsaaa dieee...hayırlsı olsunda kısmet bakalım varsa süprıs olur dimi..

merhaba haticecim valla iyi diyelim iyi olalim insallah bi hamilelik soz konusu vardir. test yapmak isyorum biliyorum adetimede daha var.. ama sabirsizlaniyor iste insan dun ve bugun akintim bayagi bir azaldi cok cok az hemde buda adet olacagim anlamina geliyor herhalde/.. ufff yaa 🙁 birde bugun butun gun bi sicaklik hissi vardi nedendir anlamadim sanki bi yumuslik falan hissediyordum elle bakmadim ama yururken insan hissediyor sanki sebebi nedir anlamadim.. dusune dusune bir hal oldum.. int. sayfalarinda adete 10 gunkala hamile kalinma ihtimali varmi onu arastiriyorum surekli..

canım kardeşim öyle umutsuz olma rabbim bizim bilmediğimiz ne hayırlar hazırlıyor bizler için.sen kalbini ferah tut inşallah senin için hakkında hayırlı olacak vakit geldiğinde bebeşinde sana gelecek üzülme.benim dayımlar 14 sene sonra 3 tane kızları oldu hemde arka arkaya.ama 14 sene çok uğraştılar sonrasında uğraşmadan arka arkaya 3 tane verdi.demekki vakti vardır canım benim üzülme sen.

ben iki kez düşük yaptım

kızlar burda boot engelleme sorusu varya onu doğru yazdığım halde boş bıraktınız yazıyo bazen mesj yollamıyo bana yardımcı olurmusunuz ben yeni atıldım anlamıyorum
siteyi birkaç gündür okuyorum bende katılmakn istedim

defalarca deniyorum olmuyo
nolur yardım

kızlar ben bu boot engelleme sorusunu yazıyorum ama boş bıraktınız diye uyarı geliyo ve mesj gitmiyo ne yapmalıyım yardım edin bazen oluyo bazen olmuyo

gunaydin kizlar nasilsiniz? ben cuma yolcuyum 🙂 2 haftaligina yokum beni ozleyin anacim geldigimde hepinizide hamile gormek istiyorum ona gore :uhh:.birsuru camasirim var katlanacak utulenecek ben onlara giriseyim optum kizlar saglicakla gidip gelim hayirlisiyla

kiboş sen misafir girişi yapıoyorsunda ondan canım üye olman gerekır rahat yazışmak için.o şekılde zor oluo biraz.bence hemen üye ol kısmından kayıt ol..

Geri