Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

selamet gögüslerdeki o damarlar bendede belirginleşmişti ama sızı daha yeni yeni başladı.bide sanırım kendini hasta gibi hissedersin ben geçen düşen gebeligimde de grip olmuştum ilk bilmeden önce hatta doktora onun için gitmiştim gebe oldugumu ögrendim şimdi de grip oldum günlerdir kötüydüm bugün daha toparladım.hamile olma olasılıgın yüksek olabilir

cok tesekkür ederim claracım dua et etmekten baska carem yok Rabbim büyük onun dediği olur vardır bildiği elbet vaktını ve saatını beklıodur hayırlısı olsun bizim bazen şer gibi gördüklerimiz hayır cıkabiliyor..sen naptın nasılsın bakayım

clara canım Türkiye de havalar çok güzel artık ısındı bekleriz buralara acele et..

canim kv sali gun dr dan ececek dr iyi derse heen bilet alip haftaya cuma gelecez antalyaya .eger ragatsizlanirsa diger haftalara.saglik olsun canim evet herseyin olacaksada hayirlisi olsun.ben ilk gebeligimde oyle dedim gelecekse saglicakla hayirlisiyla gelsin.demekk hayirli degilmis olmadi.allahima sukurler olsun ki ikinci hamileligimi yasatti ve melegim geldi sizlerede ggosterdin allahim bu guzel duyguyu.bak eltim iki senedir tup tedavi asilama oldu sayisini bile bilmiyorum ama sonra kendiliginden oldu ucuncu senenin sonunda 5 aylik hamile

selamet gögüslerdeki o damarlar bendede belirginleşmişti ama sızı daha yeni yeni başladı.bide sanırım kendini hasta gibi hissedersin ben geçen düşen gebeligimde de grip olmuştum ilk bilmeden önce hatta doktora onun için gitmiştim gebe oldugumu ögrendim şimdi de grip oldum günlerdir kötüydüm bugün daha toparladım.hamile olma olasılıgın yüksek olabilir

canım bende de damarlar belirgenleştiği hafta yani geçen hafta göğüslerime acayip sızı giriyordu.dayanamıyordum ağrısına.ama şimdi adet tarihim yaklaştı o sızılar geçti,bende anlamadım ama göğüsümü sanki pompa ile şişirmişler sanki içinde su varmış gibi yumuşacık silikonlu gibi duruyorlar.şimdide midem çok garip oldu canım.bulantı değil garip birşey canım hiçbirşey istemiyor.sanki birşeyler midemden ağzıma geliyorda çıkacakmış gibi bir his.hiçbir yemek dahi yemek istemiyorum. 2gündür domates salatalık,peynir,zeytin bunlarla geçiştiriyorum öğünlerimi.çünkü birtek bunları yerken midem kalkmıyor

selametcim canim ben oteki forumda okudum son mesajini orasi biraz kalabalik olunca buraya yazayim dedim... bende kadindogumcuya git hem test yapar hemde ayni zamanda baska ne tahliller yapilacaksa yaptirir iste buda bir firsat sana.. 🙂 cunki esin pek dr'a gitme taraftari degildi sanirim 😕 bence hazir esinde isinmisken olaya bence gidin direk kadin dogumcuya hem bebek varsada oradada bellli olur yoksada bi bakar iste ne var ne yok.. 🙂 hadi hayirlisi

Merhabalar Kizlar,
Ne zamandir bu siteye uye olmayi istiyordum ancak moralim cok bozuktu🙁kimyasal bir gebelik gecirdim ve ondan sonra hayata kustum desem yeridir.bugun ise cok farkli ... adetime henuz 4 gun var ama ben 3 gundur test yapiyorum ve pozitif 🙂hatta gunden gune cizgi koyulasiyor.yurtdisinda oldugum icin heran hastaneye gidip test yaptiramiyorum ancak adet gecikmesinden sonra gidebilirim..o yuzden beklicem.SELAMET cim senin belirtilerin aynisi bende de vardi sen neden bi idrar testi yapmadin?bir de kizlar sanki gunlerdir spor yapmis gibi karnimda ve kasiklarimda agri var,, insallah bu sefer hamileyimdir

Geri