Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

ooffff insallah canim......ama gecen seferkinde de ayni olmustu test pozitif cikmisti gerci daha silikti bir de simdi hergun sabah aksam yapip koyulugnu test ediyorum sanki gunden gune daha koyulasiyor...bi adet gunumu atlatsaydim hayirlisiyla..su bikac gun nasil gececek bilmiyorum...

selametcim canim ben oteki forumda okudum son mesajini orasi biraz kalabalik olunca buraya yazayim dedim... bende kadindogumcuya git hem test yapar hemde ayni zamanda baska ne tahliller yapilacaksa yaptirir iste buda bir firsat sana.. 🙂 cunki esin pek dr'a gitme taraftari degildi sanirim 😕 bence hazir esinde isinmisken olaya bence gidin direk kadin dogumcuya hem bebek varsada oradada bellli olur yoksada bi bakar iste ne var ne yok.. 🙂 hadi hayirlisi

allah razı olsun almram evet eşim doktora gitmek istemiyordu ilk kez bana tahlil yaptırmayalım doktora gidelim varsa öğrenmiş oluruz yoksada en azından tüm tahlillerin ne gerekiyorsa yaptırlalım dedi.bende çok şaşırdım.bugün gittik iki hastaneye iki hastanede kadın doktor yoktu eşimde erkek doktor iistemed.bulunduğum yerde 2 tane özel hastane var ordada kadın doktoyok.eşimde pazartesi seni devlet hastanesine götürürüm orda kadın doktor var dedi.bakalım.bugün adet sancısı gibi sancılar çekiyorum.herhalde adet olacağım.bu ayda ümit yok sanırım.çünkü daha önceki yaşadığım sancıların aynısı.bakalım hayırlısı canım.

merhaba kizlar.kizlar ben de hamile kalmayi cok istiyorum🙁(ama bende adet gorme karisik oluyor.son 3 aydir ayin 22de oluyorum.ama ilaclarla.adet gormem icin son kullandigim ilac hamileliyi de onluyormus.icinizde bu ilacin sonraki aylarda hamile kalmami onleyici olzelliyi olasiligini bilen var mi🙁(?

gunaydin kizlar nasilsiniz umarim herkez iyidir.. selametcim sen nasilsin varmi bir gelisme bari bir idara testi yapsaydin evde.. cok merak ettim seni vallahi.. umarim hersey yolundadir ve adet olmazsin insallah..

gunaydin kizlar nasilsiniz umarim herkez iyidir.. selametcim sen nasilsin varmi bir gelisme bari bir idara testi yapsaydin evde.. cok merak ettim seni vallahi.. umarim hersey yolundadir ve adet olmazsin insallah..

ben iyiyim çok şükür ,sen nasılsın canım,inşallah iyisindir. canım dün yani ayın 8 inde kırmızıları gördüm gene.zaten hissetmiştim adet olacağımı çükü sancılanıyordum,daha önce adet öncesi yaşadığım sancıların aynısıydı.nasip değilmiş demekki.
her ay farklı bir belirti yaşıyorum ama her ay hüsranla sonuçlanıyor.bu ayda göğüs ucumun etrafındaki damarkar belirginleşti günlerce o sızıları yaşadım ,çok kötü sızılardı .ilginç olan o damarlar halen duruyor halen arar ara sızlıyor ve halen mide bulantılarım devam ediyor. inşallah sen hamile kalırsın canım senden gelecek müjdeli hayırlı habere seviniriz. hakkımızda inşallah hayırlısı olur.bende hep demekki bu ayda hayırlı değilmiş diyorum.rabbim dileseydi verirdi,çünkü onun için almakda vermekde çok kolay,ol derse olu verir,demekki vakti değil,yada hayırlı değil.ne yapalım bekleyeceğiz artık.seni seviyorum güzel kardeşim.

ben iyiyim çok şükür ,sen nasılsın canım,inşallah iyisindir. canım dün yani ayın 8 inde kırmızıları gördüm gene.zaten hissetmiştim adet olacağımı çükü sancılanıyordum,daha önce adet öncesi yaşadığım sancıların aynısıydı.nasip değilmiş demekki.
her ay farklı bir belirti yaşıyorum ama her ay hüsranla sonuçlanıyor.bu ayda göğüs ucumun etrafındaki damarkar belirginleşti günlerce o sızıları yaşadım ,çok kötü sızılardı .ilginç olan o damarlar halen duruyor halen arar ara sızlıyor ve halen mide bulantılarım devam ediyor. inşallah sen hamile kalırsın canım senden gelecek müjdeli hayırlı habere seviniriz. hakkımızda inşallah hayırlısı olur.bende hep demekki bu ayda hayırlı değilmiş diyorum.rabbim dileseydi verirdi,çünkü onun için almakda vermekde çok kolay,ol derse olu verir,demekki vakti değil,yada hayırlı değil.ne yapalım bekleyeceğiz artık.seni seviyorum güzel kardeşim.

uzulme canim benim ya belkide yerlesme kanamasidir eger kanaman cok degilse oylede olabiliyor cunki halen belirtilerinde devam ediyor.. ve bildigim kadariyla adet olunca bu belirtiler gider yani gogus agrimalari mide bulantilari falan.. hayirlisi olsun canim uzulme... bende beklemedeyim bilemiyorum cunki adetime 11 gun kala iliski oldu ve sadece 1 kere oldu onun icin bende pek umutlu degilim esim bence bebek var diyor hep ben hamileymisim davraniyor bende diyuorum kendini fazla kaptiriyorsun.. sonra hamile olmazsam uzulursun dyorum.. walla bilermiyorum hayirlisi neyse o olsun canim ya adetime 7 gun kaldi hayirlisi bakalim.

uzulme canim benim ya belkide yerlesme kanamasidir eger kanaman cok degilse oylede olabiliyor cunki halen belirtilerinde devam ediyor.. ve bildigim kadariyla adet olunca bu belirtiler gider yani gogus agrimalari mide bulantilari falan.. hayirlisi olsun canim uzulme... bende beklemedeyim bilemiyorum cunki adetime 11 gun kala iliski oldu ve sadece 1 kere oldu onun icin bende pek umutlu degilim esim bence bebek var diyor hep ben hamileymisim davraniyor bende diyuorum kendini fazla kaptiriyorsun.. sonra hamile olmazsam uzulursun dyorum.. walla bilermiyorum hayirlisi neyse o olsun canim ya adetime 7 gun kaldi hayirlisi bakalim.

hamile olduğunu düşünmek bile insanı mutlu ediyor.boşver tadını çıkart canım.bazen şımartılmakda insana iyi gelir.ben bazen eşime diyorumki zaten hamile kalamıyorum hiç değilse hamileymişim gibi davranayımda tadını çıkartayım diyorum.oda ben mutlu olayım diye tamam canın ne istiyorsa söyle ben alayım diyor. içten üzülüyorum ama ne yapayım hakkımda bu hayırlısıymış diyorum.
inşallah senden gelecek güzel haberle mutlu olacağım canım almiram.sen mutlu olduğunda bende mutlu olacağım inşallah.

şu eski test 🙂

ya ben yaptım ama anlamadım içerde nasıl oluyo zaten değen bişeyler oluyo da ve bugün 4. gün gecikme

Geri