Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Cevap: Erken Gebelik Belirtileri

Ya kızlar çok heyecanlıyım bıraz önce arkadasım kahve falı baktı bana ve dedıkı 2 vakte kadar bebek görünüyor sende 2 gün olur 2 hafta olur 2 ay olur dedı ay hamılemıyım acaba 2 hafta sonra adetım geçmıs olacak hamıleysem çok da umutlanmak ıstemıyorum

Ay inş. canım ya inş. güzel haberler vericeksinnnn 🙂

Ay kızlar ben yokken muhabbet bayağ koyuymuş.Oku oku zor bitirdim.İyiki burası var gerçekten.Hepimizin amacı aynı..Birbirimizi çok iyi anlıyoruz..İyiki varsınız..🙂)) O tablodaki herkezden güzel haberler alırız inşallahh..Olmasada hayırlısı...Yine birbirimizi teselli ederiz artık.Regl olan arkadaşlar üzülmeyin doğru zaman değilmiş diye düşünün ve aynı kararlılıkla devam edin...Hepinizi tanımasamda çoooook seviyorum.İnşallah bütün rüyalar bütün kahve falları çıkar....Kızlar bebişler oluncada başka plaatformda yazışalım ha annelikle ilgili🙂)))

Evet canım tabiki ozmanda hamilelerin paylaşım alanı var orda devam ederiz ne güzel olurrrr 🙂

canım ozaman var sende birşeyler hadi bakalım hayırlısı......Kızılar bide bu ay ben sadece ilişkiden sonra değil fırsat buldukça uzandım ayaklarımın altına yastık koyup .bol bol istirahat ettim.Kendimi çok yormadım.Tutsun diye şu yoğurt..Bakalım görcezz🙂))

Evet inşallah fatoşçum ozaman da hamilelik platformunda yazışırız.Ayyy keşkeee....Ben bu duyguyu yaşadım ama inanın 2. si içinde yine aynı heyacan oluyor....Daha tecrübelisin ama heyecan aynı...

herkese selamlar.bende istiyorum bebiş.3. ayda yine hüsran yaşadım.ne zormuş beklemek.her ay sil baştan yapmak hep aynı umudu taşıyıp bir kasık ağrısına ümitle bakmak.bir gün benimde yüzüm gülecekmi yoksa o mucizeyi hiç bir zaman yaşayamıcakmyım.

Selam canim hosgeldin,
aklina böyle karamsar seyler getirme pozitif olmaya calis! Kac yasindasin? daha önce korunma hapi kullandin mi? ben 2. ayimdayim daha cok erken böyle karamsar olmak icin. elbette ki bu forumdaki herkesin yüzü gülecek bir gün ben buna inaniyorum. Hatta bir ay gelsin hepimiz birden ayni ay hamile kalalim ne müthis bir bomba olur deel mi? 😀

slm melekler allah muhabbetinizi arttırsın bütün sayfaları okucam die gözlerim yoruldu hadi bakalım gün bekleyenler inşallah güzel haberlerinizi alırız burda bu arada bende belirti yok rengli yeni bitti çalışmalara devam bakalım