Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Selam kizlar bende yeniyim.. Bi bucuk senelik evli 10 aydir bebek bekleyen biri olarak aranizdayim 🙂
Yorumlari okuya okuya soon sayfaya kdr geldm sdce su dikkatimi cekti adetime 14 15 gun var hamile miym? Diye soran arkadaslar gordum bu donem olan belirtiler YUMURTLAMA belirtisidir.. Bende bu yola ilk ciktigimda hemen bebegim olacak diye umutlanmistim fakat hala bekliyorum beklemek zor Rabbim hepimizin yardimcisi olsun AMİNNNN..
..

Merhaba Misself, bu yumurtlama zamanı kişiye görede değişiyor, normalde adetin ikinci haftası evet yumurtlama zamanı ama benimki çok daha öncesinden oldu, 4 yumurtam olmuştu adetimin 8. günü, 10. günü gelişmeyi yeterli görerek çatlatma iğnesi vurdu doktor. İğneden 3 gün sonra gittiğimde doktor yumurtaların çatlamış dedi. Yani benim adetimin ilk gününden itibaren 13. günü yumurtalarım çoktan çatlamıştı, belki bu günden bir yada iki gün öncede çatlamış olabilir, doktora gittiğimde çatlamış olduğunu gördü ama ne zaman çatladığı belli değil, o yüzden ben şöyle düşünüyorum adet olacağım tarih 14 Temmuz ama benim iğnemin vurulduğu tarihten itibaren 14 gün sayacak olursam 10 Temmuza geliyor, okuduğum yorumlarda da iğneden 14 gün sonra belli olur diyor, o zaman ben adet günümü beklemeden öğreneceğim demek olmuyor mu

Evet kisiden kisiye degisiyor ama en azindan 15 gin oncesinden belirti beklemek yanlis 12 ila 16. Gun arasi degisiyor yumurtlama gunu canim.. Catlatma ignesiyle alakali birsey bilemiyorum.. Sadece sabir diyorum sabir gecen ay adetim uc gun gecikti sabrettim bekledim test dahi yapmadm ama 3. Gunun sonunda regl oldum..

O kadar heycanı yaşamak, ağrı sızı cabası sonrasında hüsrana uğramak çok kötü bir şey ya, çok korkuyorum ben 🙁 belirtileri okuyoruum aaa evet evet bende de var diyorum, sonra bakıyorum aynı belirtileri yaşayanlar negatif sonuçla karşılaşmış, ne umut edebiliyorum nede tamemen umutsuz olabiliyorum, araftayım yani ve bu durum çok kötü,

arkadaşlar idrar yolları enfeksiyonu sonucu acile gidip idrar tahlili istedim.Haziran 18 de de çatlatma iğnesi vurunmuştum. gel gelelim gebelk ihtimali gereği kan testi yaptılar. 2 haftalık hamile olduğumu söylediler. enfeksiyondan ötürü ilaç veremeyeceklerini ve jinekoloğa görünmemi istediler bende tahlil sonuçlarımı alıp doktoruma gittim. bir testte burda yapalım dediler. bir testte hastanede yaptık. doktor gözün aydın hamilesin dedi. inanamadım emin misiniz dedim, kesinlikle emin olduğunu söyledi.dün iğnenin 12. günüydü ben hala inanamıyorum bu kadar erken sonucun çıkacağına . acaba iğnenin etkisi mi diyorum.Doktor da eminim ben sana enfeksiyondan dolayı da ilaç veremiyorum oruç tutma bol su iç dedi. Hem şoktayım hem ağrı sızı içindeyim. karnım taş gibi antibiyotik özellikli önerebileceğiniz bir yiyecek bitki var mı?

Ne güzel bir haber hayırlı uğurlu olsun F-Karatas, benim biliğim en iyi antibiyotik özelliği olan yiyecek '' Sarımsak'' internet bir araştır istersen, ben de 26 Haziranda çatlatma iğnesi vurulmuştm, 4 yumurtam oluştu, iğneden hemen sonra kasık ağrılarım vardı, dün falan kesildi demişken tam, bugün yine ağrılarım başladı, senin iğne vurulduktan sonraki durumun nasıldı canım ya, ayrıca kaç yumurtan vardı?

hayırlı uğurlu olsun. hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun canım. Doktorun ilaç vermediyse kesinlikle başka türlü bir antibiyotik arama kullanma birkaç güne düzelir ama kullanacağın herhangi bir şeyin bebeğe zararı olur belki azıcık sabret düzelmesini bekle bence.