Merhabalar, bende yeni katıldım aranıza, bu heycanlı bekleyişi benimle birlikte aynı hisleri yaşayan ortak hedeflerin olduğu bir toplulukta paylaşımlarda bulunarak bilgilenmek çok hoşuma gitti. Özellikle tüm belirtilerini , ümitlerini, korkularını paylaşım günü geldiğinde o beklediği nihai sonucu öğrenir öğrenmez sitede paylaşan arkadaşların yazılarını görünce çok duygulandım ve İnş. dedim bir gün bende bu şekilde beklediğim ikinci bayram sevincimi ilk burda paylaşırım dedim.
Ben klomen denen yumurta geliştiren bir ilaç kullandım. 5 gün boyunca içtikten sonra 4 yumurtam oluştu, cuma günü yanı 26 Haziranda çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra öncesinde hafif olan kasık ağrılarım dayanılmaz seviyeye geldi. İlk kez başıma böyle bir şey geldiği için korktum. Kist olayından falan bahsetmişlerdi diğer sitelerde. Bugün doktora tekrar gittim. Ultrasyondan baktı yumurtaların hiçbiri görünmüyor, kanala ulaşmış dedi. Bugünden sonra ilişkiye daha sık devam edin dedi. Yumurta çatladı ise neden kasık ağrılarım devam ediyor anlamadım. Bel ağrısıda var ama adet olacakmışım gibi kasıklarıma vuran sancı daha belirgin. Terleme ve hemen akabinde üşüme var. Stres ve gerginlik var bu bekleyişten, belirsizlikten, hamile kalabilcek miyim diye kafamdan bir türlü atamadığım düşüncelerden de olabilir tabi. En belirgin şey bende kasık ağrısı, göğüslerimde çok hafif bir ağrı var yok arası. Rengi her zamanki gibi sanki 🙂 akıntım yumurta çatlamadan önce daha çoktu ve kaygandı. şuan dah koyu ve kokulu akıntım oluyor. Birde ben kasık ağrımdan dolayı sanki 9 aylık hamileler gibi yürüyorum. hızlı hareket edemiyorum. Olur olmadık anlarda gazım var birde. 🙂