Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Dr ilac verdi 5gun kullanicam yumurtanin sayisini ve kalitesini arttiriyormus. Hsgden sonraki 3ay bizim icin cok onemli dedi.hayırlısiyla gelismeleri anlatirimda.. yanlis yeremi yaziyorum. Konu farkı var ama neyse. Olursa belirti yazarim bende..Allahin izniyle..

Merhabalar
Ben yeni katıldım aranıza. 1 yıllık evliyim ve herkesin merak ettiği gibi bende hamile olup olmadığımı hem merak ediyorum hem de korkuyorum
8 haz 15 te haslandım 5gun tam anlamıyla süre gelen ve biten düzenli adet yasıyorum eşimle hazıranın 16 ve haziranın 20sinde Bebek sahibi olmak için adım attık.
Hamilelik belirtileri (ilişkiden 3 gün sonra beyaz sıvı değil ama afedersiniz kıvamı koyu akıntım oldu )nelerdir ne zaman belli olur ne yapmalıyım bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?

asyaceylpost: 983869' Alıntı:
canm benm insallah tez zamnda gonlumuzun muradni alrz gttn mi dr naptn.bzm bu ayda kaldi esm rahatsz amelyat oldu artk 1 2 ay ertelnfi bebis istemedn hayrlisi
Gittim canim 3. Gunu ilac verdi.femara diye bi ilac.5gun kullan dedi.yumurta sayisini artyiriyor ve rahimi hazirliyormus. Yumurtalarin kalitesini yukseltiyomus. Hsg den sonraki 3ay bizim icin onemli dedi. Bugun 5.gunu ilacin.yumurtalari kontrol edecek haftaya tekrar gitcem.bence sende vakit kaybetme doktorunu degis. Hsg den sonra kanallar acik oluyormus.bende bayram dolayisiyla memlekete gitcem tarihlerimiz zar zor denk geliyor. Hayirlisiyla inşallah tutar. Gordugum yasli teyzelerden dua istiyorum 🙂 yuzsuzluk ediyorum artik.

Merhaba arkadaşlar, bir çok site gezdim ama en aklı başında paylaşımların olduğu ve genelde yazanların hamile kaldığı site bu galiba🙂 Ben en son 14 Haziranda adet oldum, klomen tedavesi gördüm adetimin 4. günü başladım ve 5 gün sabah akşam yuttum. Klomen sonrasında 4 yumurtam oluştu, sonrasında çatlatma iğnesini göbeğimden vuruldum. İğneden sonra çok şiddetli kasık ağrım oldu, adet ağrısı gibiydi aynı, acaba kist mi oluştu diye korktum, bu kadar ağrı normal gelmedi bana ve doktora gittim tekrar. Doktor ultrasyondan baktı ve o dört yumurtanın hiçbirini göremedi, yumurtalar yola çıkmış dedi🙂 çok olduğu için ağrısı şiddetli oluyormuş, gün aşırı ilişki dedi. Hala kasıklarımda ağrı var, sağ ve sol kasıklarımda ağrı, bel ağrısı, halsizlik, stres hali, stres ve gerginliğin sebebi acaba hamile kalacak mıyım? dölllenme oldu mu? zaman nasıl geçecek gibi düşüncelerden oluyorduk belkide, ayrıca terleme ve birden üşüme nöbetleri oluyor ara ara, çok heycanlı bir bekleyiş, sabırsız aceleci biri olarak bana bu bekleyiş çok zor geliyor, ağrıların hepsine razıyım yeterki sonuç olumlu olsun,

Merhabalar, bende yeni katıldım aranıza, bu heycanlı bekleyişi benimle birlikte aynı hisleri yaşayan ortak hedeflerin olduğu bir toplulukta paylaşımlarda bulunarak bilgilenmek çok hoşuma gitti. Özellikle tüm belirtilerini , ümitlerini, korkularını paylaşım günü geldiğinde o beklediği nihai sonucu öğrenir öğrenmez sitede paylaşan arkadaşların yazılarını görünce çok duygulandım ve İnş. dedim bir gün bende bu şekilde beklediğim ikinci bayram sevincimi ilk burda paylaşırım dedim.
Ben klomen denen yumurta geliştiren bir ilaç kullandım. 5 gün boyunca içtikten sonra 4 yumurtam oluştu, cuma günü yanı 26 Haziranda çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden sonra öncesinde hafif olan kasık ağrılarım dayanılmaz seviyeye geldi. İlk kez başıma böyle bir şey geldiği için korktum. Kist olayından falan bahsetmişlerdi diğer sitelerde. Bugün doktora tekrar gittim. Ultrasyondan baktı yumurtaların hiçbiri görünmüyor, kanala ulaşmış dedi. Bugünden sonra ilişkiye daha sık devam edin dedi. Yumurta çatladı ise neden kasık ağrılarım devam ediyor anlamadım. Bel ağrısıda var ama adet olacakmışım gibi kasıklarıma vuran sancı daha belirgin. Terleme ve hemen akabinde üşüme var. Stres ve gerginlik var bu bekleyişten, belirsizlikten, hamile kalabilcek miyim diye kafamdan bir türlü atamadığım düşüncelerden de olabilir tabi. En belirgin şey bende kasık ağrısı, göğüslerimde çok hafif bir ağrı var yok arası. Rengi her zamanki gibi sanki 🙂 akıntım yumurta çatlamadan önce daha çoktu ve kaygandı. şuan dah koyu ve kokulu akıntım oluyor. Birde ben kasık ağrımdan dolayı sanki 9 aylık hamileler gibi yürüyorum. hızlı hareket edemiyorum. Olur olmadık anlarda gazım var birde. 🙂

Merhabalar tekrar, diğer sayfalar çok hareketliydi, ben gelince mi böyle oldu diye düşünüyorum şimdi, kimseler yok, bana bir şeyler söyleyecek olan yok mu? Benim geçtiğim yollardan daha öncesinden geçmiş ve bana yorumları ile yardımcı olacak biri? Bugün kasık sancısından ayrı bir ağrı ile uyanım sol tarafımda bir şeyler batıyor hissi yaşatan bir ağrıydı bu, biraz sürdü sonra geçti. Şuan adetimin birinci günü gibi ağrım var, adetime daha çok var ama, 14 gün var adet günüme fakat bugün adet oldum olacakmışım gibi ağrım var, ne zor bir şeymiş bu yaaa.... 🙁

Geri