Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Çok güzel ya, rabbim iyi günlerini göstersin evladının, ben de bugün doktora gittim, çatlatma iğnesinin 7. günü yani, kan testi yaptı, moralim bozuldu, keşke hiç gitmeseydim dedim. Tsh değerim yüksek çıktı 8,4 çıktı, fakat progestoran hormonum 60, Beta Hcg 'de 11,56 çıktı, hamile olabilirsin, iğneninde etkisi olabilir dedi.

Çok güzel ya, rabbim iyi günlerini göstersin evladının, ben de bugün doktora gittim, çatlatma iğnesinin 7. günü yani, kan testi yaptı, moralim bozuldu, keşke hiç gitmeseydim dedim. Tsh değerim yüksek çıktı 8,4 çıktı, fakat progestoran hormonum 60, Beta Hcg 'de 11,56 çıktı, hamile olabilirsin, iğneninde etkisi olabilir dedi.
moralini bozma canım 5-6 güne netleşir. inşl. hamilesindir

arkadaşlar idrar yolları enfeksiyonu sonucu acile gidip idrar tahlili istedim.Haziran 18 de de çatlatma iğnesi vurunmuştum. gel gelelim gebelk ihtimali gereği kan testi yaptılar. 2 haftalık hamile olduğumu söylediler. enfeksiyondan ötürü ilaç veremeyeceklerini ve jinekoloğa görünmemi istediler bende tahlil sonuçlarımı alıp doktoruma gittim. bir testte burda yapalım dediler. bir testte hastanede yaptık. doktor gözün aydın hamilesin dedi. inanamadım emin misiniz dedim, kesinlikle emin olduğunu söyledi.dün iğnenin 12. günüydü ben hala inanamıyorum bu kadar erken sonucun çıkacağına . acaba iğnenin etkisi mi diyorum.Doktor da eminim ben sana enfeksiyondan dolayı da ilaç veremiyorum oruç tutma bol su iç dedi. Hem şoktayım hem ağrı sızı içindeyim. karnım taş gibi antibiyotik özellikli önerebileceğiniz bir yiyecek bitki var mı?
Canim hem hayirli olsun hemde gecmis olsun. Bol su ic, gazli icecek den uzak dur. Ins hemen gecer infeksiyon. Bende iki defa infeksiyon oldum cok agriliydi. Bende senin gibi hamile olabilecegimi dusunmustum ama enfeksiyon oldugunu ogrenmustim.

Merhaba kızlar, çatlatma iğnesi olalı 11 gün oldu, kasık ağrılarım eskisi gibi değil çok azaldı, arada bir çok kısa süreli oluyor ve hemen gidiyor sol tarafımda, baş dönmesi çok belirgin ve bel ağrım, yalnız bugün idrar testi yaptım silikte olsa çıkar belki diye ama malesef sabit bir çizgi çıktı sadece🙁 yorumlarda genelde çatlatma iğnesinden 14 gün sonra testi öneriyorlar, o da kan testini, ya erken yaptığım için benim tek çizgi çıktı, yada hamile falan değilim.

Merhaba kızlar, çatlatma iğnesi olalı 11 gün oldu, kasık ağrılarım eskisi gibi değil çok azaldı, arada bir çok kısa süreli oluyor ve hemen gidiyor sol tarafımda, baş dönmesi çok belirgin ve bel ağrım, yalnız bugün idrar testi yaptım silikte olsa çıkar belki diye ama malesef sabit bir çizgi çıktı sadece🙁 yorumlarda genelde çatlatma iğnesinden 14 gün sonra testi öneriyorlar, o da kan testini, ya erken yaptığım için benim tek çizgi çıktı, yada hamile falan değilim.
Hayirlisi insaallah canim

Can
Son durum ndir inslah hamilesindir ☺

Selamun aleykum hanimlar,
Bu arefe gününde, anne ve anne adaylarindan allah rizasi için, burdaki tüm anne olmayi arzulayan hanimlar için ve nacizane benim için, sizden Dua talep ediyorum. Arefe günü yüzü suyu hurmetine Rabbim Dualarinizi kabul buyursun insaallah. Aamiinn.
Bende simdi bu mubarek günün feyzinden yararlanmak için kur'an-i kerim okiycam insaallah.Ve cümlemiz için dua edicem. Rabbim insaallah hayirlisiyla dualarimizi kabul buyursun ..
Hayir Dualariniza çok ihtiyacim var kizlar , esirgemeyin .
Allah sizden razi olsun insaallah .

Selam bayanlar hayirli bayramlar. Benim sag kasigimda hafif batma var bazen sol taraftada oluyor adet 2 gun geçti.ama her temmuzda gecer zaten diger blirtiler her adet donemindeki gibi göğüs ağrısı gaz sanci vs.4gun önce sari cok az bi akinti geldi. 2gun daha bekliyeyim.temmuzda sicaktan galiba hep gecikir.

Geri