Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Ben iki yillik evliyim 30 yasindaym yaklasik 11 aydir bebek istiyorum 🙁 dr a gittim yumurtlama da hormonlarda hicbir sorun yok o ay iki ymrtam vardi olmazsa esin gelsin demisti olmadi esim gtti onda da bi problem cikmadi olacak bekle dedi.. Bekliorm ama sabrtmek cok zor simdi nr yapmalym blmyrm birde yeni sehir degisiklgi yaptk hcbi yer blmyrm tek umudum Rabbim 🙁

Test yapamadim canim.gecen ay kullandigim ilacin yan etkisi mi diye dusunuyorum.her sabah karin agrisiyla uyaniyorum bugun 5.gun inş hasta olmam.memleketteyim simdi bugun test alirim duruma gore hast giderim.sizinlede paylasirim Allahin izniyle hayirli haber veririm.ayrica 21.gun progesteron tahlili verdim 24.40 cikti
Canim insallah regl olmazsn guzel haberler verirsin insallah :*

Ben iki yillik evliyim 30 yasindaym yaklasik 11 aydir bebek istiyorum 🙁 dr a gittim yumurtlama da hormonlarda hicbir sorun yok o ay iki ymrtam vardi olmazsa esin gelsin demisti olmadi esim gtti onda da bi problem cikmadi olacak bekle dedi.. Bekliorm ama sabrtmek cok zor simdi nr yapmalym blmyrm birde yeni sehir degisiklgi yaptk hcbi yer blmyrm tek umudum Rabbim 🙁
Bekleme bence yapicaklari doktorlar cok iyi biliyor aslinda benimdr hepsi normal cikti esimdede normal cikti eger olacaksa rabbim herseyin vaktini zamanini yazmis kaderimize ama bir sebep olacaksa beklemeninde bir anlami yok doktorunu degistirme imkanin varsa degis ve istedigini kararli oldugunu doktoruna söyle.bende bir deste tahlille doktoruma gittim ve artik ne yapilacaksa yapilsin dedim.sagolsun doktorum cok ilgili oda zaman kaybetmek istemedi.hsg den sonra 3 ay bizim icin önemli dedi ilac verdi.yumurta takibini yapiyor günü sayip yönlendirme yapiyor.herseyin hayirlisi rabbim isteyen kullarini ugrastirmadan hayırlı evlatlar nasib etsin.bu da bir sinav tabiki umudumuzu kaybetmeden uzerimize düşen vazifeyi yapiyoruz.

Aynen oyle
Bekleme bence yapicaklari doktorlar cok iyi biliyor aslinda benimdr hepsi normal cikti esimdede normal cikti eger olacaksa rabbim herseyin vaktini zamanini yazmis kaderimize ama bir sebep olacaksa beklemeninde bir anlami yok doktorunu degistirme imkanin varsa degis ve istedigini kararli oldugunu doktoruna söyle.bende bir deste tahlille doktoruma gittim ve artik ne yapilacaksa yapilsin dedim.sagolsun doktorum cok ilgili oda zaman kaybetmek istemedi.hsg den sonra 3 ay bizim icin önemli dedi ilac verdi.yumurta takibini yapiyor günü sayip yönlendirme yapiyor.herseyin hayirlisi rabbim isteyen kullarini ugrastirmadan hayırlı evlatlar nasib etsin.bu da bir sinav tabiki umudumuzu kaybetmeden uzerimize düşen vazifeyi yapiyoruz.
Aynen oyle Canim.. Suan yaz donemindeyz memlekete gidicez agustos basi orada regl olucam 15 gun ordyz gidicem baska bi dr a bakalim Rabbim ne derse o olur sabirla bekliorm imtihan agir savir gerek..

Aynen oyle
Aynen oyle Canim.. Suan yaz donemindeyz memlekete gidicez agustos basi orada regl olucam 15 gun ordyz gidicem baska bi dr a bakalim Rabbim ne derse o olur sabirla bekliorm imtihan agir savir gerek..
Misself cim Hangi sehirdesin bilmiyorum ama, oldugun sehirde internet den güzel ce arastir ve kim itibar kazanmissa o dra git, Simdiye kadar yaptirdigin test sonuclarini gotur ve kararli oldugunuzu istedigini Soyleyin ve mutlaka ilk randevuya eşin ile git. Yoksa yine ciddiye zlmazlar. Bizim Yasimiz ilerde oldugu icin cok fazla zaman kaybetme luxumuz yok canim.

Misself cim Hdaha bilmiyorum ama, oldugun sehirde internet den güzel ce arastir ve kim itibar kazanmissa o dra git, Simdiye kadar yaptirdigin test sonuclarini gotur ve kararli oldugunuzu istedigini Soyleyin ve mutlaka ilk randevuya eşin ile git. Yoksa yine ciddiye zlmazlar. Bizim Yasimiz ilerde oldugu icin cok fazla zaman kaybetme luxumuz yok canim.
Haklisin tatlim bakalim bu ayda regl beklicez beklenmeyen regli daha sonrasinda dedgin gbi esimle giderim smdi dha ymrtlama donemim yeni btti bakarsin bu ay tutar kim bilir 🙂

Geri