Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

elfıdam cnm yaaa o rahım fılmı tehlıkelı bebek olursa dıee sakın gırmee bugun ılskıyee falan korunmaszz tabı hamıss olursan dusurur cunkı o ılac bebegı cnm dıkkat et
Ya ayiptir soylemesi iliski oldu ama yani dr demedi iliski olmasin diye. Sadece test den iki üç gün once kan testi yaptirirsin dedi. Bende dün sabah yaptirdim. Tabiki negatif cikti.

Canim Hosgeldin ve gozunuz aydin olsun, allah tamamina erdirsin insaallah.
Ayiptir sormasi, nasil bardak cekti esiniz ? Anlatirmisin ? Bide bele yaki zararli diye duymustum çünkü yumurtalari pisirebiliyormus. Siz bu bilgiyi nerden ogrendiniz ? Tam yumurtlama günü mu yaptiniz bunu ? Sadece bir defa mi yaptiniz ? Bide yakiyi ne kadar tuttunuz belinizde ?
Kusura bakma lutfen cok soru sordum ama faydasi varsa bende denemek isterim

Canım İnternette okudum bir çok kişi denemiş olmuş. Ben de gözümü kararttım, olmayacaksa bu ay da bundan dolayı olmasın dedim ama denemekten vazgeçmedim. Yumurtlama günü bardak vurduktan sonra ilişki oldu. 3 saat sonra duş aldım ve hemen ardından yakı yapıştırdım. Ertesi gün akşam yakıyı çıkarıp tekrar bardak vurup ilişki ardından yine yeni bir yakı yapıştırdım ve o 2 gün kaldı belimde. Sonra çıkardım.
Allah`a şükür şu an hamileyim.. Hiçbirşey kaybetmezsiniz, belki de bu vesile olur gebe kalmanıza..

Canım İnternette okudum bir çok kişi denemiş olmuş. Ben de gözümü kararttım, olmayacaksa bu ay da bundan dolayı olmasın dedim ama denemekten vazgeçmedim. Yumurtlama günü bardak vurduktan sonra ilişki oldu. 3 saat sonra duş aldım ve hemen ardından yakı yapıştırdım. Ertesi gün akşam yakıyı çıkarıp tekrar bardak vurup ilişki ardından yine yeni bir yakı yapıştırdım ve o 2 gün kaldı belimde. Sonra çıkardım.
Allah`a şükür şu an hamileyim.. Hiçbirşey kaybetmezsiniz, belki de bu vesile olur gebe kalmanıza..

Canim detayli cvp in için çok Tesekkurler kübra.
Ben bu ay 17.Ci günümdeyim bugün. Dün akintiyla karisik leke geldi diye yumurtam catladi diye dusundum. Bir Ay erkenden yumurtlama oluyorum, bir Ay geç. Bu yüzden hiç gününe denk gelemiyorum. Zaten sikintilar da var. Tutturmamiz zor yani allah in merhametine kalmis.
Velhasil kelam 🙂
Ben sey dusundum, bu ay gecti artik. Gelecek ay da tedavi gorcem. Olmazsa bidahaki ay mi yapsam diye dusunuyorum.
Aslinda kararsizim, tedavi ayi mi yapsam.

Ya bide su var, bikaç kisiden duymustum, annem de soyluyo. Yaki bele yapilmaz çünkü kadinin yumurtaliklari pisermis. Ne kadar dogru bilemiyorum tabii ama korkuyorum.

Canlarım Allah nasip edecekse öyle de böyle de nasip eder.Ben den leke gelince ah işte hasta oldum dedim. Acemilikya .Sabah ev temizliğine bi başladım akşama kadar.ütü, bulaşık yerleştirme ne varsa kendim yaptım.Allahıma binlerce şükür bebeğimi ve beni korumuş.mümkün olduğunca abdestli girmeye çalışın yatağa besmeleyle başlayın.Bir de ilişkiden sonra hemen eşiniz çıkarmasın öylece 2,3 dakika bekleyin.ve elinizde bir peçete ya da kağıt havlu olsun o çıkarınca hemen tampon yapın oranıza ayaklar da yukarda olcak tabi.bir de kalçamın altına yastık koydum ben.affınıza sığınarak söylüyorum kadın altta olmalı falan diye de düşünmeyin.spermin akmayacağı bütün pozisyonları deneyebilirsiniz.sonra hemen yıkanmayın(olabildiğince ılık duş alın).sabahı bekleyin.ufacık tefecik tavsiyelerim.:kiss:

Canlarım Allah nasip edecekse öyle de böyle de nasip eder.Ben den leke gelince ah işte hasta oldum dedim. Acemilikya .Sabah ev temizliğine bi başladım akşama kadar.ütü, bulaşık yerleştirme ne varsa kendim yaptım.Allahıma binlerce şükür bebeğimi ve beni korumuş.mümkün olduğunca abdestli girmeye çalışın yatağa besmeleyle başlayın.Bir de ilişkiden sonra hemen eşiniz çıkarmasın öylece 2,3 dakika bekleyin.ve elinizde bir peçete ya da kağıt havlu olsun o çıkarınca hemen tampon yapın oranıza ayaklar da yukarda olcak tabi.bir de kalçamın altına yastık koydum ben.affınıza sığınarak söylüyorum kadın altta olmalı falan diye de düşünmeyin.spermin akmayacağı bütün pozisyonları deneyebilirsiniz.sonra hemen yıkanmayın(olabildiğince ılık duş alın).sabahı bekleyin.ufacık tefecik tavsiyelerim.:kiss:
Canim Hosgeldin hayirli olsun oncelikle.
Sicak dus almiyalim mi demek istedin ? Ilik su mu olsun ? Yaptigi iliski oncesi mi sonrasi mi koydun ?

Canim Hosgeldin hayirli olsun oncelikle.
Sicak dus almiyalim mi demek istedin ? Ilik su mu olsun ? Yaptigi iliski oncesi mi sonrasi mi koydun ?
Sağol canım Allah razı olsun.Darısı hayırlısyla sizlere olsun.Evet canım mümkün olduğunca ılık duş almak gerekiyor.Küçük bir yastığıda yanımda hazır bulundurdum hemen ilişki anında kalçamın altına koydum.

Sağol canım Allah razı olsun.Darısı hayırlısyla sizlere olsun.Evet canım mümkün olduğunca ılık duş almak gerekiyor.Küçük bir yastığıda yanımda hazır bulundurdum hemen ilişki anında kalçamın altına koydum.
Valla kendimi gördüm anlattıklarında. 🙂 Evet ben bu detayları söylemeyi unuttum 🙂

Geri