Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Peki kızlar ovulasyon testi ne kadar bu ay hamile kalamazsam inşallah kalırım bi daki aya alicam bi fikriniz varmı🙂
Kesinlikle almalısın... İnternetten 20 ovülasyon 6 gebelik testini 20 liraya aldım ben. Çok da memnun kaldım. O olmasa yumurtlama günümü bilemezdim.

Erken Gebelik Belirtileri, Sanırım Şu an en taze bilgiyi verebilirim. Bu sabah Hamile olduğumu öğrendim 🙂
7 aydır ne kadar uğraşsam da gebe kalamıyordum ki 1 ay boyunca her gün ilişkiye bile girdik yine de olmadı. Derken ovülasyon testi ile tanıştım. Test sayesinde yumurtladığım günü saptadım ki bana doktor 12-14-16 günler demişti, meğerse adetin 10. günü yumurtlama günümmüş. Yumurtladığım gün eşim belime bardak çekti ardından yakı yapıştırdım. Bu yöntemi bir yerde okumuştum faydası olabilir diye düşündüm ki Allah`a şükür gebe kaldım. Bel açıklığı bebeğin tutunmasını önlermiş, denemekte fayda derim kızlar. 2 gün art arda ilişki. 3. gün kasıklarımda ağrı hissettim ama her ay bunu yaşadığım için çok da üzerinde durmadım psikolojiktir diye. Birkaç gün sonra kasık ağrıları yoğunlaştı 2 tarafımza birden kramp giriyordu sonra tek taraflı oluyordu ve rahmimde kasılmalar hissetmeye başladım. yumurtlama gününden 7-8 gün sonra göğüs ağrısı başladı ama öyle böyle değil iç çamaşırım yokken eğildiğimde sancı giriyordu ve büyümüşlerdi. aynı gün belimde ağrı başladı sanki çok ağır birşey kaldırmış gibiydim. yaklaşık 10 gün sonra adet olduğumuzda yaşadığımız sancılar başladı karnımda ve eklemlerim çok ağrıyordu. Özellikle Bacak kasık arasındaki yer, yürürken ayağımın çekildiğini hissediyordum. İdrar rengini söylemeyeceğim benim genelde sarıdır zaten ama içinde sanki kurt gibi beyaz beyaz birşeyler var, idrara çıkma sürem de fazlalaştı. Anlamsız bir üşüme başladı adete 5 gün kala halsizliğim arttı, başım resmen kendime ağır geliyor. Sadece yatsam uyusam derdindeyim. Ve en önemlisi sigara içerken midem bulandı 🙂
Bu sabah adetime 3 gün kala test yaptım ve o da ne, bebiş var 🙂 Ha bir de bu ovülasyon testi gebeliği ölçüyor kızlar. Adete 8 gün kala yapmaya başladım gün gün 2. çizgi açık renkten koyu renge doğru belirginleşmeye başladı. bugün gebelik testinden sonra tekrar ovülasyon testi yaptım ki 2 fincan çay içmiştim ve 1 saat öncesinde idrarımı yapmıştım. Beklemiş bir idrar değildi ve onda da 2. çizgi çıktı 🙂
Bebek sahibi olmak isteyenler bu bardak çekme ve yakı yakma işini uygulayın. Umarım faydası olur.
Canim Hosgeldin ve gozunuz aydin olsun, allah tamamina erdirsin insaallah.
Ayiptir sormasi, nasil bardak cekti esiniz ? Anlatirmisin ? Bide bele yaki zararli diye duymustum çünkü yumurtalari pisirebiliyormus. Siz bu bilgiyi nerden ogrendiniz ? Tam yumurtlama günü mu yaptiniz bunu ? Sadece bir defa mi yaptiniz ? Bide yakiyi ne kadar tuttunuz belinizde ?
Kusura bakma lutfen cok soru sordum ama faydasi varsa bende denemek isterim

Canım Teşekkür ederim. Yumurtlama günü kalçanın hemen üstüne küçük kestiğim patateslerin üzerine kibrit yakıp bardağı üzerine kapattık. 10 dk bekledi barda çekiyo zaten şişiyo. Eşin yapsın sana. Hemen arkasından ilişki ama duşunu alabildiğince geç al. sonra da beline yakı yapıştır. Bir sonraki gün de aynı işlemi yap ama bu sefer yakı 2 gün kalsın. Ben böyle yaptım ki uzun süredir denememize rağmen olmamıştı. bu yöntemi yaptığım gibi hamile kaldım. Bir de ovülasyon testi al inan bana çok yardımcı olur sana.

Canim benim cok Sagol. Bende deniycem eger gerek kalirsa. Ayiptir sormasi, aksam dan iliski olup da sabahına mi yikandin ? Yoksa sadece birkaç saat sonra mi yikandin ?
Iki gün sonra tekrarla demişsin. Sadece iki defa mi yaki koydun o ay ?
Bide patates olayini anliyamadim. Kibriti patatese mi batirdin da tenine koydu esin ? Uzerine nasil bir bardak koydu ? Kaç bardak koydu bir defada ?
Cok sordum ama nolur detayli cvp larsan seviniriz.

Yok canım ceviz büyüklüğünde patateslerin üzerine diklemesine kibrit tak beline koy. kibritleri yak sonra bardağı üzerine kapat.Bardak sabit kalacak zaten. birbirine yakın mesafede 3 tane bardak yap öyle yanyana. sonra çıkar bi kibrit daha tak bardağın denk gelmediği yerlere bidaha yap. Ama tam kalçanın üst tarafı olsun.
Himm simdi anladim canim 🙂

Geri