Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Erken Gebelik Belirtileri, Sanırım Şu an en taze bilgiyi verebilirim. Bu sabah Hamile olduğumu öğrendim 🙂
7 aydır ne kadar uğraşsam da gebe kalamıyordum ki 1 ay boyunca her gün ilişkiye bile girdik yine de olmadı. Derken ovülasyon testi ile tanıştım. Test sayesinde yumurtladığım günü saptadım ki bana doktor 12-14-16 günler demişti, meğerse adetin 10. günü yumurtlama günümmüş. Yumurtladığım gün eşim belime bardak çekti ardından yakı yapıştırdım. Bu yöntemi bir yerde okumuştum faydası olabilir diye düşündüm ki Allah`a şükür gebe kaldım. Bel açıklığı bebeğin tutunmasını önlermiş, denemekte fayda derim kızlar. 2 gün art arda ilişki. 3. gün kasıklarımda ağrı hissettim ama her ay bunu yaşadığım için çok da üzerinde durmadım psikolojiktir diye. Birkaç gün sonra kasık ağrıları yoğunlaştı 2 tarafımza birden kramp giriyordu sonra tek taraflı oluyordu ve rahmimde kasılmalar hissetmeye başladım. yumurtlama gününden 7-8 gün sonra göğüs ağrısı başladı ama öyle böyle değil iç çamaşırım yokken eğildiğimde sancı giriyordu ve büyümüşlerdi. aynı gün belimde ağrı başladı sanki çok ağır birşey kaldırmış gibiydim. yaklaşık 10 gün sonra adet olduğumuzda yaşadığımız sancılar başladı karnımda ve eklemlerim çok ağrıyordu. Özellikle Bacak kasık arasındaki yer, yürürken ayağımın çekildiğini hissediyordum. İdrar rengini söylemeyeceğim benim genelde sarıdır zaten ama içinde sanki kurt gibi beyaz beyaz birşeyler var, idrara çıkma sürem de fazlalaştı. Anlamsız bir üşüme başladı adete 5 gün kala halsizliğim arttı, başım resmen kendime ağır geliyor. Sadece yatsam uyusam derdindeyim. Ve en önemlisi sigara içerken midem bulandı 🙂
Bu sabah adetime 3 gün kala test yaptım ve o da ne, bebiş var 🙂 Ha bir de bu ovülasyon testi gebeliği ölçüyor kızlar. Adete 8 gün kala yapmaya başladım gün gün 2. çizgi açık renkten koyu renge doğru belirginleşmeye başladı. bugün gebelik testinden sonra tekrar ovülasyon testi yaptım ki 2 fincan çay içmiştim ve 1 saat öncesinde idrarımı yapmıştım. Beklemiş bir idrar değildi ve onda da 2. çizgi çıktı 🙂
Bebek sahibi olmak isteyenler bu bardak çekme ve yakı yakma işini uygulayın. Umarım faydası olur.
allah kucagına almayıda nasip etsin inşşş cnm bnm darısı bana ve benm gibi bebek isteyen herkese olur inşşş

Canm aslnda guzel bi yontem kimileri kotu sonuc alms kimileri guzel ben bi ara bel acklgi varmi dye baktrdm 2 3santm acklk vardi yapsam mi ya
Çok eskilerde doktor yokmuş ve illaki kadınlarımız hamile kalmada sorun yaşamışlardır. Bir süre hamile kalamayana hep bu yöntem uygulanırmış ardından hamile kalınırmış. Ne zararı olcakki bardak çekmenin, ağır birşey değil ters hareket değil. sağlık için sürekli yapılan bir yöntem. Hiiç tereddüt etmeden yap derim. Belki de sorun budur. Belki de bel açıklığından bebek tutunamıyor. çünkü ben hep gebelik belirtisi yaşardım ama sonra adet olurdum. belki tutunamıyodu yavrucağım. Tedbir almakta fayda var. Sen yap bu işi ihmal etme 😉

Yakı eczanede satılıyor yara bandının büyüğü gibi. Biraz yakıyo belini ama olsun. Bebek için değer. Problem varki bel de yakıyor 🙂

saol cnm yardımın için bu arada adaşım son işimiz aynı bende 7 aydır deniyorum olmuyor bu sefer senin dediğini uygulucam cnm bigun yumurtalama günüm yapılışıni tam detaylı anlatırım patates anlamadım ya

saol cnm yardımın için bu arada adaşım son işimiz aynı bende 7 aydır deniyorum olmuyor bu sefer senin dediğini uygulucam cnm bigun yumurtalama günüm yapılışıni tam detaylı anlatırım patates anlamadım ya
Adımız gibi kaderimiz de aynı desene 🙂 Canım patates öylesine kibritler belinde sabit dursun diye. çok küçükte yapmaki devrilmesin kibrit. bardak o dumanla beraber belindeki ağrıyı ve ya açıklığı alıcak. Patates olmaz da elma olur armut olur farketmez yani 🙂

Geri