Erken Gebelik Belirtileri hamileliğin 12 işareti

Benim once 28.Ci günüm adet günümdu. Ve tahmini 14.cu günü de yumurtlama günümdu. Ama geçen yil tüp bebek merkezine yonlendirildik. Ve o günden beri adet duzenim de bozuldu ilac tedavileri yüzünden. Ya erken adet oluyorum ya da geç. Bu yüzden hiç yumurtlama dönemini anliyamiyorum. Burda yurdisindayim ve burda testler cok pahali, bi kutu ovulasyon testi otuz euro ve içinde sadece sekiz adet var. Simdiye kadar üç defa aldim. Denedim ama hiç burinde ovulasyon donemine denk gelmedim.
Canım yumurtlama günün yaklaşınca akıntın artar bir de parmağınla dokunduğunda sümüksü bir yapıya sahiptir akıntın. ateş yöntemini de dene bence

Ya kizlar benim kafam iyice karisti ! Minicikcik diyor ki ilik dus Alin. Kubra_dnz diyorki iliskiden sonra yaki yapistirin. Yaki orayi yakiyor yani hep sicak sicacik tutuyor.
Simdi ikisinin arasinda çelişki var. Hangisini yapalim ? Ben bu ay bisey denemiycem. Ama gelecek ay kismetse deniycem.

Bide Kubra_dnz sana sormak istedim, bardak çekme isini, sik sik yapsam bir zarari Olurmu ?

Hatirliyorum, yurdda bir arkadaşım hastalanmisti yatiyordu. Hoca ona kupa cekmisti agrisini dindirmek için.
Canım kübranın dediklerini daha önce hiç duymadım o konuda yorum yapmam doğru olmaz.Ama hamile kalmaya çalışırken sıcaktan uzak durmak gerekiyor.Hatta elektrikli battaniye ısıtıcıdan bile uzak durmak lazım.Bir de odanızın da sıcak olmaması gerekiyor.Aynı şekilde eşinizin de sıcaktan uzak durması gerekir.Çünkü ısı erkeklerde de spermleri öldürür.

ii aksamlarrrr canlarrr bugünn doktr kontrolümüz vardı 2li test yaptırdık ultrasonada girdk bebismin kalp atıslarındaı duyduk biras gec oldu ama hayırlısı olsunn artkkk coookkk muhtesem bi duygu rabbimmm herkese yasatsınn insallahhhh kuzucummm bana el salladııı masalllahhh oyyy kurbann olurummmm bu arada sordmm cinsiyeti bellimi die %65 erkek dedi kesn deil ama yani ben kazandm ben erkek babamız kız diodu ben erkek rabbimm hayırlı saglıklı sıhatli versnde cinsyet önemli deil yanide hayırlıs rabbimmm herkesin kucaını doldursun insallahh en kısa zamnda bebis isteyenlere bebels haberlerini alırsınız aminnnnn
Hayırlı olsun canım.Ama kalp atışlarını da duyduk derken nasıl yani daha önce duymadınız mı anlayamadım orayı:hede:

Canım kübranın dediklerini daha önce hiç duymadım o konuda yorum yapmam doğru olmaz.Ama hamile kalmaya çalışırken sıcaktan uzak durmak gerekiyor.Hatta elektrikli battaniye ısıtıcıdan bile uzak durmak lazım.Bir de odanızın da sıcak olmaması gerekiyor.Aynı şekilde eşinizin de sıcaktan uzak durması gerekir.Çünkü ısı erkeklerde de spermleri öldürür.
Evet bunu biliyorum, esimi hep kontrol ediyorum dus alirken çünkü alismis kaynar suyla yikanmaya. Hep gidip suyun derecesini indiriyorum. Ama kadinlar için tam tersi bu durum, annem bile derki iliskiden sonra belini ayaklarini sicak tut diye. Burda bir arkadaşımiz sirtini karifere dayayarak uyuyup o ay hamile kaldi. Yine bir arkadaşımiz sicak su torbasini iliski sonrasi bacak arasina koyarak o ay hamile kaldi.
Yani bunlari biliyorum ama kafam karisti.
Sperm sicakda oluyo. Dollenen yumurta sicakda tutunuyor.
Dengeyi nasil sagliycaz ?
Cok zorrrrrr

Evet bunu biliyorum, esimi hep kontrol ediyorum dus alirken çünkü alismis kaynar suyla yikanmaya. Hep gidip suyun derecesini indiriyorum. Ama kadinlar için tam tersi bu durum, annem bile derki iliskiden sonra belini ayaklarini sicak tut diye. Burda bir arkadaşımiz sirtini karifere dayayarak uyuyup o ay hamile kaldi. Yine bir arkadaşımiz sicak su torbasini iliski sonrasi bacak arasina koyarak o ay hamile kaldi.
Yani bunlari biliyorum ama kafam karisti.
Sperm sicakda oluyo. Dollenen yumurta sicakda tutunuyor.
Dengeyi nasil sagliycaz ?
Cok zorrrrrr
Bak işte canım dediğin gibi o kadar çok söylenti var ki.Ne duyarsak uygulamaya çalışıyoruz.Ama eskiler hep der ayaklarını sıcak tut çocuğun olmaz diye.Üşütünce enfeksiyon daha fazla oluyor çünkü.Tedbir alıp tevekkül etmek lazım.Allaha sığınıyoruz.Ben o kadar zor bir durumu atlatıp hamile kaldım ki. Tam 1 yıl eşimle ilişkiye giremedim 🙁 Bir de incir kürünü söylemişlerdi arkadaşlarım. ibrahim saraçoğlu da söylemişti bunu.

Geri