arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.631 hermevsim' Alıntı: Arzum bence hamissin sen canım Genişletmek için tıkla ...
limon_limon Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.632 arzumgamzem' Alıntı: Hadı pazartesı hastaneye mılet sahane desene ayyy Genişletmek için tıkla ... Evde test yapcam önce canım
arzumgamzem' Alıntı: Hadı pazartesı hastaneye mılet sahane desene ayyy Genişletmek için tıkla ... Evde test yapcam önce canım
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.633 limon_limon' Alıntı: Evde test yapcam önce canım Genişletmek için tıkla ...
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.634 Ben dırek kan verırım yarın olmaz sam pazartesı hastaneye gıdıcem ıymem bar gıtmişkemde kan berır baktırorım
Ben dırek kan verırım yarın olmaz sam pazartesı hastaneye gıdıcem ıymem bar gıtmişkemde kan berır baktırorım
hermevsim Hamiş Melek Üye 20 Aralık 2014 #10.635 arzumgamzem' Alıntı: Ayy mesajını okudum içim bı tuaf oldum canım yaaa hayırlısıyla işallah canım ayyy bı tuaf oldum valla hiç boyle olmamişdım hermevsım duana ıhtıyacım var inan kı destegın için tskler balımmmm Genişletmek için tıkla ... Canım duam seninle zaten hepiniz için dua ediyorum ne zaman test yapacaksin
arzumgamzem' Alıntı: Ayy mesajını okudum içim bı tuaf oldum canım yaaa hayırlısıyla işallah canım ayyy bı tuaf oldum valla hiç boyle olmamişdım hermevsım duana ıhtıyacım var inan kı destegın için tskler balımmmm Genişletmek için tıkla ... Canım duam seninle zaten hepiniz için dua ediyorum ne zaman test yapacaksin
hermevsim Hamiş Melek Üye 20 Aralık 2014 #10.636 arzumgamzem' Alıntı: Ben dırek kan verırım yarın olmaz sam pazartesı hastaneye gıdıcem ıymem bar gıtmişkemde kan berır baktırorım Genişletmek için tıkla ... O tamam pazartesi yaz bana habe ver canım bak hadi inşallah
arzumgamzem' Alıntı: Ben dırek kan verırım yarın olmaz sam pazartesı hastaneye gıdıcem ıymem bar gıtmişkemde kan berır baktırorım Genişletmek için tıkla ... O tamam pazartesi yaz bana habe ver canım bak hadi inşallah
Y yasemin asan Forum Okuru 20 Aralık 2014 #10.638 aynen kızlar bende yarın olmazsam eğerrr hastanedeyim büyük ihtimal pazartesi herkes hastanede allahım inşallah kimsecikler hasta olmaz
aynen kızlar bende yarın olmazsam eğerrr hastanedeyim büyük ihtimal pazartesi herkes hastanede allahım inşallah kimsecikler hasta olmaz
limon_limon Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.639 arzumgamzem' Alıntı: Ben dırek kan verırım yarın olmaz sam pazartesı hastaneye gıdıcem ıymem bar gıtmişkemde kan berır baktırorım Genişletmek için tıkla ... Çabuk gelsin Pazartesi canım
arzumgamzem' Alıntı: Ben dırek kan verırım yarın olmaz sam pazartesı hastaneye gıdıcem ıymem bar gıtmişkemde kan berır baktırorım Genişletmek için tıkla ... Çabuk gelsin Pazartesi canım
Y yasemin asan Forum Okuru 20 Aralık 2014 #10.640 aynen çabuk gelsin hapşırmaya bile wc gitmeye abooo nerdeyse yürümeye korkuyorum ufff pazartesi iple çekeceğim aklıma gelmezdi kazasız gelsin ama
aynen çabuk gelsin hapşırmaya bile wc gitmeye abooo nerdeyse yürümeye korkuyorum ufff pazartesi iple çekeceğim aklıma gelmezdi kazasız gelsin ama