limon_limon Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.621 arzumgamzem' Alıntı: Oraı oyle tabı canım. Kafama takıldı dıye sord Genişletmek için tıkla ... Olmaz inşallah canım
arzumgamzem' Alıntı: Oraı oyle tabı canım. Kafama takıldı dıye sord Genişletmek için tıkla ... Olmaz inşallah canım
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.622 Kışıden kısıeu degısıyo. De ek kı erger koyu oluyosa venım bayaa koyu yuaaf bişşi
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.625 Lımon goslerın nasıl uç kımına yakın yerlerdekı damarlar yeıl olmuş benım 😉 tuaf ucuda kararmiş 😉
hermevsim Hamiş Melek Üye 20 Aralık 2014 #10.626 ceylinim:)' Alıntı: insallah hayırlı haberleri hepimiz veririz sennde gelcek ay duyarız haberini isallah Genişletmek için tıkla ... Inşallah canım
ceylinim:)' Alıntı: insallah hayırlı haberleri hepimiz veririz sennde gelcek ay duyarız haberini isallah Genişletmek için tıkla ... Inşallah canım
hermevsim Hamiş Melek Üye 20 Aralık 2014 #10.627 arzumgamzem' Alıntı: Lımon goslerın nasıl uç kımına yakın yerlerdekı damarlar yeıl olmuş benım 😉 tuaf ucuda kararmiş 😉 Genişletmek için tıkla ... Arzum bence hamissin sen canım
arzumgamzem' Alıntı: Lımon goslerın nasıl uç kımına yakın yerlerdekı damarlar yeıl olmuş benım 😉 tuaf ucuda kararmiş 😉 Genişletmek için tıkla ... Arzum bence hamissin sen canım
limon_limon Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.628 arzumgamzem' Alıntı: Lımon goslerın nasıl uç kımına yakın yerlerdekı damarlar yeıl olmuş benım 😉 tuaf ucuda kararmiş 😉 Genişletmek için tıkla ... Bende normal canım herşey göğüs ağrım azaldı ama şiş gibi
arzumgamzem' Alıntı: Lımon goslerın nasıl uç kımına yakın yerlerdekı damarlar yeıl olmuş benım 😉 tuaf ucuda kararmiş 😉 Genişletmek için tıkla ... Bende normal canım herşey göğüs ağrım azaldı ama şiş gibi
arzumgamzem Daimi Üye Üye 20 Aralık 2014 #10.630 Ayy mesajını okudum içim bı tuaf oldum canım yaaa hayırlısıyla işallah canım ayyy bı tuaf oldum valla hiç boyle olmamişdım hermevsım duana ıhtıyacım var inan kı destegın için tskler balımmmm
Ayy mesajını okudum içim bı tuaf oldum canım yaaa hayırlısıyla işallah canım ayyy bı tuaf oldum valla hiç boyle olmamişdım hermevsım duana ıhtıyacım var inan kı destegın için tskler balımmmm