Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende sizin gibiydim şuanda 4.5 aylık hamileym klomen kullandım yumurta oluştu ve ondan sonra cocuk oldu allah tüm isteyenlere nasip etsin adetten önce kasıklarda agrı gögüslerde acı hamilelik belirtisidir
Ben sımdı bişşi sorcam kızlar ben normalde 28 ıle 30 arası adet goruyom nen sım dı neye gore gun saymam gerek eger 28 ıse 4 gunum gecıyo 30 a gore hesaplarsam 2 gunum gelde cık işim içinden 😛
Kızlar ben 3 gebelık gecırdım. Hiç ıdarım koyu degıldı gercı ılkını hatırlyom cok acık sarı ıdı kac yıl oldu ynutmadım gorumcem soylemiştı ıdarınu rengı baya acık dıye oradan alıkmda kalmiş
Ben sımdı bişşi sorcam kızlar ben normalde 28 ıle 30 arası adet goruyom nen sım dı neye gore gun saymam gerek eger 28 ıse 4 gunum gecıyo 30 a gore hesaplarsam 2 gunum gelde cık işim içinden 😛
Kızlar ben 3 gebelık gecırdım. Hiç ıdarım koyu degıldı gercı ılkını hatırlyom cok acık sarı ıdı kac yıl oldu ynutmadım gorumcem soylemiştı ıdarınu rengı baya acık dıye oradan alıkmda kalmiş