döndü Yeni Üye Üye 3 Haziran 2008 #1 burasıda benimmm slm arkadaşlar bana ulaşmak isteyenler kısa yoldan bulsunlar yani burdan :dp47:
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 3 Haziran 2008 #2 Cevap: burasıda benimmm misafirliğe pastasız gelinmez dimi..? bende pastamı aldım geldim.🙂 bol sohbetli bir köşen olur inşallah canım...
Cevap: burasıda benimmm misafirliğe pastasız gelinmez dimi..? bende pastamı aldım geldim.🙂 bol sohbetli bir köşen olur inşallah canım...
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 3 Haziran 2008 #3 Cevap: burasıda benimmm canım elim boş gelmiyeyim dedim misafirlerin bol muhabbetin güzel olsun afiyet bal şeker olsun
Cevap: burasıda benimmm canım elim boş gelmiyeyim dedim misafirlerin bol muhabbetin güzel olsun afiyet bal şeker olsun
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Haziran 2008 #5 Cevap: burasıda benimmm döndücüm canım keyifli forumlar dilerim
mislinay Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #8 Cevap: burasıda benimmm köşen hayırlı misafirin bol olsun canım güzel dosluklar edinmen dileklerimle...
Cevap: burasıda benimmm köşen hayırlı misafirin bol olsun canım güzel dosluklar edinmen dileklerimle...
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 6 Haziran 2008 #9 Cevap: burasıda benimmm köşen hayırlı olsun misafirin bol cuman mübarek olsun....