*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #41 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn kanilini kutlarım canım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Mart 2008 #42 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #43 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn Suskun gız köşen hayırlı olsun muhabbetin bol olsun kandilin mubarek duaların kabul olsun
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn Suskun gız köşen hayırlı olsun muhabbetin bol olsun kandilin mubarek duaların kabul olsun
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 21 Mart 2008 #45 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn gunaydın canım uzun zamandır gelmıyodum ozledım sızı
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn gunaydın canım uzun zamandır gelmıyodum ozledım sızı
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 22 Mart 2008 #46 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn günaydın keyifli haftasonları dilerim canım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Mart 2008 #48 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn Son düzenleme: 23 Mart 2008
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 23 Mart 2008 #49 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn günaydın iyi pazarlar dilerim.
*jellibon* Daimi Üye Üye 24 Mart 2008 #50 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn hayırlı haftalar diliyorum canım sukunum