TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #57 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn canımcım sana elim boş gelmek olmaz hadi çayları koy da muhabbet yapalım
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn canımcım sana elim boş gelmek olmaz hadi çayları koy da muhabbet yapalım
suskun_gız Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2008 #58 Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn canlarım en kıssa zamanda aranızda olucam hepıızı cok özledım sizi sevıyorum öptum hepınızzzıııı
Ce: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn canlarım en kıssa zamanda aranızda olucam hepıızı cok özledım sizi sevıyorum öptum hepınızzzıııı
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Haziran 2008 #59 Cevap: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn canım köşende bol bol muhabbetler dilerim kendine çok ama çok iyi bak
Cevap: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn canım köşende bol bol muhabbetler dilerim kendine çok ama çok iyi bak
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Haziran 2008 #60 Cevap: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn