*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Temmuz 2008 #81 Cevap: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #83 Cevap: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn her zaman böyle ol🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 2 Ağustos 2008 #84 Cevap: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn Doğarken gülümse Acıyı tatmamış yüreğinle Bir siyah bir beyaz Gök ırgalansın… Büyürken gülümse Çağlayanlar gibi Bir erguvan renginde bir yeşil Ufuklar çalkalansın… Severken gülümse Rıza diye, tiryak diye Bir pembe bir sarı Sevgin yarınlara dal-budak salsın… Daha çok gülümse pîrliğinde Süzülmüş oğul balı renginde Bengi-su tadında Taşlar topraklar sevdalansın… Hep ileriye bak gülümse Her zaman sevgiliyle birlikte ol Vuslat renginde Taş-toprak hülyalara dalsın… Ölürken gülümse Tazele aşkını son nefesinde Birazcık gözyaşı bulunsun sesinde Gökyüzü hep ıslak mavi kalsın…
Cevap: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn Doğarken gülümse Acıyı tatmamış yüreğinle Bir siyah bir beyaz Gök ırgalansın… Büyürken gülümse Çağlayanlar gibi Bir erguvan renginde bir yeşil Ufuklar çalkalansın… Severken gülümse Rıza diye, tiryak diye Bir pembe bir sarı Sevgin yarınlara dal-budak salsın… Daha çok gülümse pîrliğinde Süzülmüş oğul balı renginde Bengi-su tadında Taşlar topraklar sevdalansın… Hep ileriye bak gülümse Her zaman sevgiliyle birlikte ol Vuslat renginde Taş-toprak hülyalara dalsın… Ölürken gülümse Tazele aşkını son nefesinde Birazcık gözyaşı bulunsun sesinde Gökyüzü hep ıslak mavi kalsın…
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Ağustos 2008 #85 Cevap: benim başim kelmı benımde suskun köşem olsunn iyi hafta sonları diliyorum🙂