SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 10 Şubat 2008 #21 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii keyifli pazarlar..
mislinay Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #22 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii köşen hayırlı olsun bu arada hafta sonun nasıl geçti umarım umduğun gibi geçmiştir 🙂
Ce: burasıda benim köşem olsun baariii köşen hayırlı olsun bu arada hafta sonun nasıl geçti umarım umduğun gibi geçmiştir 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #23 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii iyi bir hafta geçirmen dileğiyle canım
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #24 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii Iyi geceler canim....
*jellibon* Daimi Üye Üye 14 Şubat 2008 #25 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun
Ce: burasıda benim köşem olsun baariii aşkınızın daim olması dileğiyle sevgililer gününüz kutlu olsun
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Şubat 2008 #26 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii sevgilile günün kutlu olsun serçem
ms_enemy Yeni Üye Üye 17 Şubat 2008 #27 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii benden sana küçük bir hediye
*jellibon* Daimi Üye Üye 17 Şubat 2008 #28 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
Ce: burasıda benim köşem olsun baariii canım iyi hafta sonu geçirmen dileğiyle... kendine iyi bak canımcım
nisan Yeni Üye Üye 24 Şubat 2008 #29 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii iyiuykularrrrrrrrrrrrrrrrr
*jellibon* Daimi Üye Üye 2 Mart 2008 #30 Ce: burasıda benim köşem olsun baariii keyifli bir pazar geçirmeni diliyorum canımm kendine iyi bak canımmmmm
Ce: burasıda benim köşem olsun baariii keyifli bir pazar geçirmeni diliyorum canımm kendine iyi bak canımmmmm