selam melekler bende içimi dökmek istedim...2 yıllık evliyim eşim dul ve 2 çocuklu bnm ilk evliliğim aramızda 13 yaş fark var...evlendiğim ilk 7 aydan itibaren çocuk istedim ancak hep bi bahaneyle ertelendi bu isteğim..zayıfsın kilo al biraz büyü yemek öğren evini çevirmeyi öğren vs vs saçmalıklar...
Arkadaş Rabbim vermezse o takdiri ilahi...Ama denemeden bilemeyiz ben anne olmak o muhteşem o eşsiz duyguyu tatmak cennetin kokusunu almak istiyorum...Eski evliliğinde önceki hanımıyla sorunlar yaşamış ( aldatılmış yani)...
Sen kendinden emin değilsen niye evlendim..Ha çocuk istemiyorsan niye en baştan söylemedin...Boşanmaya kadar getirdim olayı ama yokk...Hem deliler gibi seviyorum en fazla 1 hafta küsüyoruz sonra hemen barışıyoruz bi şekilde alıyor gönlümü...
Ne yapmalıyım o etraftaki bebekleri sevdikçe benim canım çok yanıyor..Ben onun çocuklarına üvey anneliğimi hissettirmemek için elimden geleni yapıyorum..Alaycı konuşmalar kale almamalar karşılık vermelerine kadar katlanıyorum çok mu zor beni mutlu etmekk ???