K Kuzusunun Anası Forum Okuru 13 Nisan 2016 #12 Ayetel kursi için listemiz @BEYZA21 için okuyoruz 1- @BEYZA21 10 tane okudu 2- @esraereğli 3- @pembe pardesülü kadın @BEYZA21 in duası :
Ayetel kursi için listemiz @BEYZA21 için okuyoruz 1- @BEYZA21 10 tane okudu 2- @esraereğli 3- @pembe pardesülü kadın @BEYZA21 in duası :
Uzman SühaN Administrator 13 Nisan 2016 #14 Aslında duanın sıkmayanı makbul derler .İçinizden kaç tene geçiyorsa okuyabilirsiniz.Rabbim dualarımızı kabul buyursun.
Aslında duanın sıkmayanı makbul derler .İçinizden kaç tene geçiyorsa okuyabilirsiniz.Rabbim dualarımızı kabul buyursun.
K Kuzusunun Anası Forum Okuru 13 Nisan 2016 #15 BEYZA21' Alıntı: Aslında duanın sıkmayanı makbul derler .İçinizden kaç tene geçiyorsa okuyabilirsiniz.Rabbim dualarımızı kabul buyursun. Genişletmek için tıkla ... TAMAM KUZUM 🙂 bencede böylesi daha makbul
BEYZA21' Alıntı: Aslında duanın sıkmayanı makbul derler .İçinizden kaç tene geçiyorsa okuyabilirsiniz.Rabbim dualarımızı kabul buyursun. Genişletmek için tıkla ... TAMAM KUZUM 🙂 bencede böylesi daha makbul
K Kuzusunun Anası Forum Okuru 13 Nisan 2016 #16 BEYZA21' Alıntı: Aslında duanın sıkmayanı makbul derler .İçinizden kaç tene geçiyorsa okuyabilirsiniz.Rabbim dualarımızı kabul buyursun. Genişletmek için tıkla ... nasıl dua edelim okurken canım senin için
BEYZA21' Alıntı: Aslında duanın sıkmayanı makbul derler .İçinizden kaç tene geçiyorsa okuyabilirsiniz.Rabbim dualarımızı kabul buyursun. Genişletmek için tıkla ... nasıl dua edelim okurken canım senin için
Uzman SühaN Administrator 13 Nisan 2016 #17 İlki sana olsun canım ben senin niyetine göre okudum.Katılım olsada olmasa da günahsız dillerden biz dualaşırız.Ne niyetin varsa yaradan kabul buyursun inşallah.
İlki sana olsun canım ben senin niyetine göre okudum.Katılım olsada olmasa da günahsız dillerden biz dualaşırız.Ne niyetin varsa yaradan kabul buyursun inşallah.
E esraereğli Üye Üye 13 Nisan 2016 #18 Ben ne zaman okuyayım kaç adet . Ay bide unuttum adet oldum bugün de bu durumda okunmaz heralde bitince başlasam olurmu
Ben ne zaman okuyayım kaç adet . Ay bide unuttum adet oldum bugün de bu durumda okunmaz heralde bitince başlasam olurmu
K Kuzusunun Anası Forum Okuru 13 Nisan 2016 #19 esraereğli' Alıntı: Ben ne zaman okuyayım kaç adet . Ay bide unuttum adet oldum bugün de bu durumda okunmaz heralde bitince başlasam olurmu Genişletmek için tıkla ... olur kuzum kaçtane gönlünden geçerse
esraereğli' Alıntı: Ben ne zaman okuyayım kaç adet . Ay bide unuttum adet oldum bugün de bu durumda okunmaz heralde bitince başlasam olurmu Genişletmek için tıkla ... olur kuzum kaçtane gönlünden geçerse
K Kuzusunun Anası Forum Okuru 13 Nisan 2016 #20 Ayetel kursi için listemiz @pembe pardesülü kadın için okuyoruz 1- @pembe pardesülü kadın 2- @BEYZA21 10 tane okudu 3- @esraereğli @pembe pardesülü kadın in duası LLAH ım eşimle aramı düzelt evladımı iyilerle karşılaştır yuvamı bozmak isteyenlere fırsatlar verme Eşimle aramızdaki sevgi bağını Peygamber Efendimiz ile hz. Aişe validemizin ki gibi kördüğüm eyle Amin ...
Ayetel kursi için listemiz @pembe pardesülü kadın için okuyoruz 1- @pembe pardesülü kadın 2- @BEYZA21 10 tane okudu 3- @esraereğli @pembe pardesülü kadın in duası LLAH ım eşimle aramı düzelt evladımı iyilerle karşılaştır yuvamı bozmak isteyenlere fırsatlar verme Eşimle aramızdaki sevgi bağını Peygamber Efendimiz ile hz. Aişe validemizin ki gibi kördüğüm eyle Amin ...