Likapam Paylaşımcı Melek 9 Ekim 2019 #41 Mügü' Alıntı: dün ya mâni okudum kız esma-ül hüsna ekle buraya günlük okuyalım ben eklemeyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyorumki
Mügü' Alıntı: dün ya mâni okudum kız esma-ül hüsna ekle buraya günlük okuyalım ben eklemeyi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyorumki
Likapam Paylaşımcı Melek 4 Aralık 2019 #43 3 gündür yasin suresini Mülk suresini ve Vakıa suresini okuyorum Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
3 gündür yasin suresini Mülk suresini ve Vakıa suresini okuyorum Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Ocak 2020 #44 4 gün önce yasin suresini Vakıa suresini Mülk suresini Bakara suresini Meryem suresini okudum rabbim kabul etsin duam belli duyan belli amin inşallah
4 gün önce yasin suresini Vakıa suresini Mülk suresini Bakara suresini Meryem suresini okudum rabbim kabul etsin duam belli duyan belli amin inşallah
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Ocak 2020 #46 Mügü' Alıntı: bende cüz okuyorum 27 cüz Genişletmek için tıkla ... Bendemi başlasam