Likapam Paylaşımcı Melek 22 Ağustos 2019 #21 LaViNYaM' Alıntı: ayet-el kürsi ve fatiha okudum tüm ölmüşlerimize hediye gitsin Allah kabul etsin inş Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah Allah kabul etsin canım
LaViNYaM' Alıntı: ayet-el kürsi ve fatiha okudum tüm ölmüşlerimize hediye gitsin Allah kabul etsin inş Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah Allah kabul etsin canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Ağustos 2019 #22 LaViNYaM' Alıntı: ayet-el kürsi ve fatiha okudum tüm ölmüşlerimize hediye gitsin Allah kabul etsin inş Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin
LaViNYaM' Alıntı: ayet-el kürsi ve fatiha okudum tüm ölmüşlerimize hediye gitsin Allah kabul etsin inş Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin
Likapam Paylaşımcı Melek 17 Eylül 2019 #27 Ben bu günde yasini şerif Mülk süresi ve Vakıa suresini okudum Rabbim kabul etsin
Likapam Paylaşımcı Melek 18 Eylül 2019 #29 Mügü' Alıntı: kızlar dua edermisiniz kızım hastanede dünden beri ya Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım tabiki ederiz neyi var
Mügü' Alıntı: kızlar dua edermisiniz kızım hastanede dünden beri ya Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım tabiki ederiz neyi var