mercimek tanemm Aktif Üye Üye 20 Ocak 2012 #41 yüreğine sağlık.. benim en sevdiğim duadır.. Allahın izniyle okumadan bir gün geçirmem Allah kabul etsin her ne niyetle okunursa
yüreğine sağlık.. benim en sevdiğim duadır.. Allahın izniyle okumadan bir gün geçirmem Allah kabul etsin her ne niyetle okunursa
M mehmet özer Forum Okuru 9 Mart 2012 #42 ben yeni aldım inşallah ALLAH izin verdikçe okumaya ve okutmaya devam edecegim herkezden ALLAH razı olsun
ben yeni aldım inşallah ALLAH izin verdikçe okumaya ve okutmaya devam edecegim herkezden ALLAH razı olsun
B boş işler Forum Okuru 18 Mart 2012 #43 ya boş işlerle uğraşmayı seven çok yahu ALLAH'ı günlük hayatta unutuyorsunuz başınız sıkışınca (ALLAH'ım bana yardım et) siz hepiniz bölesiniz.
ya boş işlerle uğraşmayı seven çok yahu ALLAH'ı günlük hayatta unutuyorsunuz başınız sıkışınca (ALLAH'ım bana yardım et) siz hepiniz bölesiniz.
Münzevi Aktif Üye Üye 21 Mart 2012 #44 Siz de bizim çetelemizi tutuyorsunuz herhalde. Zanda bulunmak ne kadar kolay... Tam bir Müslüman örneği oldunuz şimdi bize gerçekten.(!)
Siz de bizim çetelemizi tutuyorsunuz herhalde. Zanda bulunmak ne kadar kolay... Tam bir Müslüman örneği oldunuz şimdi bize gerçekten.(!)
Y _YunuS_ Forum Okuru 5 Nisan 2012 #45 İNŞALLAH HEPİNİZ GÜZEL KONUŞUYOSUNUZ ALLAH'ta size güzel yerleri nasip eylesin
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Haziran 2012 #47 sbsye grcem bugün bana bol bol dua edin sbs ye grcek arkadaşlarıma başarılar
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 14 Haziran 2012 #49 süper inşallah allah banada ezberlemeyi nasip eder .PAYLAŞIMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLRER.