M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Eylül 2019 #31 Likapam' Alıntı: Mügü kızın nasıl oldu ??? Genişletmek için tıkla ... günaydın halen hastanede ya
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Eylül 2019 #32 Mügü' Alıntı: günaydın halen hastanede ya Genişletmek için tıkla ... Dr ne diyo ???
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Eylül 2019 #33 Likapam' Alıntı: Dr ne diyo ??? Genişletmek için tıkla ... bu sabah iyiye gidiyor demiş çok şükür ya
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Eylül 2019 #34 Mügü' Alıntı: bu sabah iyiye gidiyor demiş çok şükür ya Genişletmek için tıkla ... Çok şükür canım rabbim şifasını tez vakitte versin
Mügü' Alıntı: bu sabah iyiye gidiyor demiş çok şükür ya Genişletmek için tıkla ... Çok şükür canım rabbim şifasını tez vakitte versin
M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Eylül 2019 #35 Likapam' Alıntı: Çok şükür canım rabbim şifasını tez vakitte versin Genişletmek için tıkla ... hu kızlar ben geldim kızım yarın çıkıyor hastaneden 😉
Likapam' Alıntı: Çok şükür canım rabbim şifasını tez vakitte versin Genişletmek için tıkla ... hu kızlar ben geldim kızım yarın çıkıyor hastaneden 😉
Likapam Paylaşımcı Melek 23 Eylül 2019 #36 Mügü' Alıntı: hu kızlar ben geldim kızım yarın çıkıyor hastaneden 😉 Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun hoşgeldin canım
Mügü' Alıntı: hu kızlar ben geldim kızım yarın çıkıyor hastaneden 😉 Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun hoşgeldin canım
M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Eylül 2019 #37 Likapam' Alıntı: Çok geçmiş olsun hoşgeldin canım Genişletmek için tıkla ... kız kızım çıktı bu gün ama çarşamba günü emar çekilecek ayakları iyi çok şükür
Likapam' Alıntı: Çok geçmiş olsun hoşgeldin canım Genişletmek için tıkla ... kız kızım çıktı bu gün ama çarşamba günü emar çekilecek ayakları iyi çok şükür
Likapam Paylaşımcı Melek 23 Eylül 2019 #38 Mügü' Alıntı: kız kızım çıktı bu gün ama çarşamba günü emar çekilecek ayakları iyi çok şükür Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın dr ne teşhis koydu mr niye???
Mügü' Alıntı: kız kızım çıktı bu gün ama çarşamba günü emar çekilecek ayakları iyi çok şükür Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın dr ne teşhis koydu mr niye???
M Mügü Paylaşımcı Melek 9 Ekim 2019 #40 dün ya mâni okudum kız esma-ül hüsna ekle buraya günlük okuyalım ben eklemeyi bilmiyorum