K Kuzusunun Anası Forum Okuru 12 Nisan 2016 #1 birbirimize dualarımız ın kabulü için Ayetel kürsi okuyalım Selam aleyküm birbirimize dua edelim mi ? ?hergün sırayla bir arkadaşım ıza ayetel kursi okuyalım listeye girmek isteyen varsa adını yazdırabilir
Selam aleyküm birbirimize dua edelim mi ? ?hergün sırayla bir arkadaşım ıza ayetel kursi okuyalım listeye girmek isteyen varsa adını yazdırabilir
Uzman SühaN Administrator 12 Nisan 2016 #2 Aleyküm selam.Güzel öneri ben varım. İnşaallah katılım olur,sevgiler.
K Kuzusunun Anası Forum Okuru 12 Nisan 2016 #3 Ayetel kursi için listemiz 1- @BEYZA21 2- @pembe pardesülü kadın
K Kuzusunun Anası Forum Okuru 13 Nisan 2016 #4 @BEYZA21 bi başlayalım mı kuzum bi sayı belirleyelim o sayıyı 2 ye böleriz ve tamamlayınca benim duama geçeriz kimse gelmeyecek gibi sanki
@BEYZA21 bi başlayalım mı kuzum bi sayı belirleyelim o sayıyı 2 ye böleriz ve tamamlayınca benim duama geçeriz kimse gelmeyecek gibi sanki
Uzman SühaN Administrator 13 Nisan 2016 #5 Merhaba ,Bir kaç ağızdan dua almak daha faydalı olucaktır.Bir gün daha bekleyelim olmazsa başlarız duamıza 🙂
Merhaba ,Bir kaç ağızdan dua almak daha faydalı olucaktır.Bir gün daha bekleyelim olmazsa başlarız duamıza 🙂
K Kuzusunun Anası Forum Okuru 13 Nisan 2016 #6 BEYZA21' Alıntı: Merhaba ,Bir kaç ağızdan dua almak daha faydalı olucaktır.Bir gün daha bekleyelim olmazsa başlarız duamıza 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım nasıl istersen
BEYZA21' Alıntı: Merhaba ,Bir kaç ağızdan dua almak daha faydalı olucaktır.Bir gün daha bekleyelim olmazsa başlarız duamıza 🙂 Genişletmek için tıkla ... tamam canım nasıl istersen
K Kuzusunun Anası Forum Okuru 13 Nisan 2016 #8 Ayetel kursi için listemiz 1- @BEYZA21 2- @esraereğli 3- @pembe pardesülü kadın
Uzman SühaN Administrator 13 Nisan 2016 #9 Canım ben 10 Ayetel kürsi okudum .Vakit buldukçada okurum.Burdan konuyu düzenleyerek sayıyı belirtirim.
Canım ben 10 Ayetel kürsi okudum .Vakit buldukçada okurum.Burdan konuyu düzenleyerek sayıyı belirtirim.
K Kuzusunun Anası Forum Okuru 13 Nisan 2016 #10 BEYZA21' Alıntı: Canım ben 10 Ayetel kürsi okudum .Vakit buldukçada okurum.Burdan konuyu düzenleyerek sayıyı belirtirim. Genişletmek için tıkla ... TAMAM canım nekadar sayı okuyalım
BEYZA21' Alıntı: Canım ben 10 Ayetel kürsi okudum .Vakit buldukçada okurum.Burdan konuyu düzenleyerek sayıyı belirtirim. Genişletmek için tıkla ... TAMAM canım nekadar sayı okuyalım