merhaba ben aranızda yeniyim ve daha küçüğüm belkide bana yardımcı olursanız sevinirim bu yaptığınız tablo ne için beni bunlarla bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba esengüvencimmm aramıza hoşgeldin🙂küçüğüm derkenn??evlimisin bekarmısın bizde pek büyük sayılmayız ya 🙂neyse canım öğrenmek istediğin ateş tabloları sanırsam bu tabloyu biz yumurtlama günlerimizi ve adet olup olmucağımızı(yani hamilede kalma ihtimali ile )her sabah yataktan kalkmadan dijital termometre ile sabah 7 ve 7:30 arası ateşimizi ölçüyoruz.tabiki regl derecemizi bilirsek bu bizim için daha büyük bi avantaj oluyo hayatımm.daha sonra bu ölçtüğümüz değerleri hergün buraya yazıyoruz canım ve aynı zmanda x koyduğumuz yerlerde bizim o gece yada gün içerisinde çalışma olduğumuzu gösteriyo canımm inşallah anlatabilmişimdir yine sormak istediğin bişey olursa biz hep burdayız çekinmeden sorabilirsin canımm
geldim nurcum geldim . regl olmuşsun . hayırlısı olsun hakkında canım . oo az kalmış reglinde bitmek üzere çalışmalara başlarsın artık . zaman çabuk geçiyo .buay bir bakmışsın bebiş gelmiş Allahın izniyle ...
zuzucum dün yumurtan çatlamış canım . bir önceki gecede çalışman olmuş güzel .umarım dün gecede olmuştur . hayırlısıyla gelir inşallah meleğin bu ay . 16-17-18 mutlaka çalışma olsun canım
fatoşcum 10.gün bitmiş 11. güne gelmişiz çok şükür . zaman çabuk geçiyo .yumurtlama gününe de az kaldı . hayırlısıyla buay gelecek inşallah bebişin canım . yavaştan çalışmalara başlarsın artık