E elhi Üye Üye 14 Mart 2015 #1.324 Düştü malesef 36.47 kanamada normal geliyor kaziklarkm felaket agriyor ama zorr çalıştım
D Dişhekimi Üye Üye 14 Mart 2015 #1.325 Bu ateş resmen seninle oyun oynadı Hayırlısı olsun elbet bir gün herşey istediğin gibi olur 10 15 gün ateşini ölç tekrar değerlendiririz
Bu ateş resmen seninle oyun oynadı Hayırlısı olsun elbet bir gün herşey istediğin gibi olur 10 15 gün ateşini ölç tekrar değerlendiririz
E elhi Üye Üye 14 Mart 2015 #1.326 Sorma hemde nasil oynadi. Sinirlerimi bozdu. Aminn inşallah herkes icin hayirlisi. Tmm cnm yazarım
E elhi Üye Üye 16 Mart 2015 #1.327 Iyi aksamlar birsry sormak istiyorum sana sol tarafim kaziklarimda cok fena ağrıyor ve kanama m biti gibi birsey cook sz geliyor daha ikinci günüm bir bilgin varmi
Iyi aksamlar birsry sormak istiyorum sana sol tarafim kaziklarimda cok fena ağrıyor ve kanama m biti gibi birsey cook sz geliyor daha ikinci günüm bir bilgin varmi
D Dişhekimi Üye Üye 16 Mart 2015 #1.329 Msj gece 2 buçukta gelmiş ağrıların o kadar şiddetli mi şimdi ne durumdasın olmadı bir Dr a görün haberlerini bekliyorum
Msj gece 2 buçukta gelmiş ağrıların o kadar şiddetli mi şimdi ne durumdasın olmadı bir Dr a görün haberlerini bekliyorum