E elhi Üye Üye 13 Mart 2015 #1.311 Ben cok sabirsiz biriyim ja bu huyumu hic sevmiyorum. Dua hergün ediyorum namazdan sonra . Ama allahin bir bildigi vardir bunada şükür olsun
Ben cok sabirsiz biriyim ja bu huyumu hic sevmiyorum. Dua hergün ediyorum namazdan sonra . Ama allahin bir bildigi vardir bunada şükür olsun
D Dişhekimi Üye Üye 13 Mart 2015 #1.312 Elbette cnm Allah bizim için uygun zamanı bizden daha iyi biliyor elbette
E elhi Üye Üye 13 Mart 2015 #1.313 Evet neyse cnm grz haberlesiriz. Benim hazirlanmam lazim öpüyorum seni ve kizini
E elhi Üye Üye 13 Mart 2015 #1.315 Canim kanama cogaldi boyle top gibi geldi ilk simdi normal geliyor ama wc ye gidince
D Dişhekimi Üye Üye 13 Mart 2015 #1.316 Valla ne diyeceğim bilemedim canım başlayacaksa biran önce başlasa sende çok gerildin ama yarın ateşini yine ölç bakalım kaç çıkacak
Valla ne diyeceğim bilemedim canım başlayacaksa biran önce başlasa sende çok gerildin ama yarın ateşini yine ölç bakalım kaç çıkacak
E elhi Üye Üye 13 Mart 2015 #1.317 Hemde nasil gerildim. Baslasin artik olmadi anladimda niye böyle yapiyor onu anlamadim. Olcemye devam edecem bakalim ne cikcak. Cok sagol cnm yaa bu konuyu kimseyle konusamiyorum senle baya dertlestik
Hemde nasil gerildim. Baslasin artik olmadi anladimda niye böyle yapiyor onu anlamadim. Olcemye devam edecem bakalim ne cikcak. Cok sagol cnm yaa bu konuyu kimseyle konusamiyorum senle baya dertlestik
D Dişhekimi Üye Üye 13 Mart 2015 #1.318 Evet Haklısın insan herkesle konuşamıyor konuşmadıkça da içinde büyüyor aynı şeyleri yaşayan biriyle dertleşmek iyi geliyor
Evet Haklısın insan herkesle konuşamıyor konuşmadıkça da içinde büyüyor aynı şeyleri yaşayan biriyle dertleşmek iyi geliyor
D Dişhekimi Üye Üye 13 Mart 2015 #1.320 Bu aralar düşük henüz 6. Gün kritik günlere henüz gelmedik biraz zaman geçsin ateş tablomu gönderirim
Bu aralar düşük henüz 6. Gün kritik günlere henüz gelmedik biraz zaman geçsin ateş tablomu gönderirim