Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

ayy biz ruhları genççç fıstık gibi kızlarızzz amann bosverin her şeyiiiii....
🙂

saol angelcım paylaşımın için.ya insan gördükçe daha bi istiyo yaa hamiş kalmak.EEEYYY RABBİM NEOLUR BİZLEREDE ENYAKIN ZAMANDA HAYIRLISIYLA BUDUYGUYU TATTIR GÜZEL ALLAHIMMM
AMİNNNNNN

valla bende tam emin değilim ama napıyım efsun yanımızda olsaydıda o bi gösterseydi nerey koyulacağını demi gızzzzzz🙂

29.gif

şimdi şu pozisyona iyi bakın beni dellendirmen haaaa🙂
kadının poposu kalkık değilmi baciler.kalkıkkkk.işte onun altına yawwww
bir koyun deneyin yastığı.poponuz aynı o pozisyonu alıcak zaten .denesize yaa.denemesi bedeveee
ay neolur anladım deyinnn
yoksa evinizi bascam gece vakti haaaa🙂

29.gif

şimdi şu pozisyona iyi bakın beni dellendirmen haaaa🙂
kadının poposu kalkık değilmi baciler.kalkıkkkk.işte onun altına yawwww
bir koyun deneyin yastığı.poponuz aynı o pozisyonu alıcak zaten .denesize yaa.denemesi bedeveee
ay neolur anladım deyinnn
yoksa evinizi bascam gece vakti haaaa🙂

heee tameeemmm ableeeeee ne kızıyon ya:grev:tamam anladım bende öyle yapıyom zaten demekki doğru yapıyomuşummmmm

çok kötü bir huyum var benim yaaa.aynı yönlü yatamıyorum.dönme ihtiyacı duyuyorum.zulüm geliyo bana o şekilde sırt üstü yatmak.uykudan ölsem uyuyamıyorumda öyle uyusam ahhh.yüzükoyun yatınca uyuyabiliyorum ancak.inş.hamiş kalırım ama kalırsam öyle karnımın üstünede yatamam uyuyamam ben daha doğurmadan başlar uyku problemi.
en fazla sıt üstü yarım saat bir saat durabiliyorum keşke daha fazla durabilsem ama çok rahatsız oluyorum iştee

Temem o zaman ben anamadım efsuncum bu aksam bize gelirmisin ??? hem bu aksam eşimde gelmeyecek gibiiii... kızlar partisi yaparık gızzzz...

efsuncum sen sinirlenince ayrı bi dadlu oluyorsun canum.. ay iyikii varsın kızzzzzz ....

Ayy bendeee iki buklum yatarım yan yatarım be bacaklarımı kendime cekerim yani tek kişilik koltuga sığacak şekildee yatma pozisyonum benim uyuma pozisyonumdurr..
o şekil yatmassam uyuyamam ne sırt usttu nee yuz usttuuu .... ben kıvrılıp bukulup ancak o şekilll yatabilirimmm.. huyum batsın amaaa işteee bendede büle problem varr....

Geri