Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

Ay ne güzel bir tarihte tanışmssınızz tebrik ediyorum sizi canım... Allah yuvanızdan beraketi mutlulugu saglıgı eksik etmesin... Sonsuzzz mutluluklar diliyorum sizeee canım...

ayy aminnn inşallah aminn cnm inşallah göbüşümdeee bebişim olurr.. walla onceden kilo almaktan korkuyordum ama artık hiçç umurumdaa değil yeterki gelsiinnn bebeğimm....

Allah razı olsun canım.herkesin mutluluğu daim olsun inş.

angelcım hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanına ilşki pozisyonları eklemişsin.ilk pozisyon daha mantıklı tabiki canım ama duruş olarak.ama o durumda boş kalan yere yani popo altında yastık tarzı bişey olursa eş üstten kalktığında senin popo aşağı inecek ve inerkende spermlerin çoğu geri gelir canım.eğer o pozisyonda yastığa ağırlığını verirsen hareket etmene falan gerek kalmaz içindende hiç meni geri akmaz.bence sen bu yastık olayını ciddiye al derim angelcımmm.tecrübeee edinilmiştir🙂 saygılarrr sevgilerrr

geçmiş doğum günün kutlu olsun ozaman fatoşcum.84 lüsün demek.bende 26 yaşımı ekimde doldurcam.83lüyüm yaniii.ee şimdi 25 im amaaa🙂

evet canım çok sağol teşekkür ederimm bitanem evet bzi daha 25.deyiz değilmi guzum boşver yaş ilerledi belki ama benim ruhum hala 18 yaşında bi genç kız ruhu önemli olan da bu değilmi boşverin kedinizi hep genç hissedin

evet cnm 22 idim 23 olucam 🙁 yaşlanıyorum ben 🙁 :uhu:
en yaşlı ben oluyorum buarada suss bakıymmm aaaaa
icon8.gif

2buçuk yaş büyüküm senden aaahh aahhh vallahi ben yaşlanıyorum yaaaa

angelcım hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanına ilşki pozisyonları eklemişsin.ilk pozisyon daha mantıklı tabiki canım ama duruş olarak.ama o durumda boş kalan yere yani popo altında yastık tarzı bişey olursa eş üstten kalktığında senin popo aşağı inecek ve inerkende spermlerin çoğu geri gelir canım.eğer o pozisyonda yastığa ağırlığını verirsen hareket etmene falan gerek kalmaz içindende hiç meni geri akmaz.bence sen bu yastık olayını ciddiye al derim angelcımmm.tecrübeee edinilmiştir🙂 saygılarrr sevgilerrr

Canım ciddiye alayımda tam olarak nere koyaacagımı şaşırıyorum veee ay pozisyonda kalmak zor ve rahatsız vereici oluyorrr anamıyorum kii tam olarak nereme koymam gerektiğini ve ayaklarımı nere koyacagımı felan..
offf cok zor şeymiş anneee olmakkk... gebeliği dusunmeden once hiç ama hiç bir problemim yoktuu bu konulardaa ohhhhh serbest serbestt...

gun saymak yok dusunmek yok yatmak yok....

evet canım efsunun dediği doğru bende yastık koyuyorum her ilişkide artık popomun altına daha iyi oluyo🙂

Geri