Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

Selamm kızlar ben deldimm..... oooo burda neler konuşulmuş nelerr... 🙂
Zuzum hala gelmemiş olmasına çok ama çok sevindim inşallahta gelmezzzzzzz.. amin...
Fatoşcumgeçmiş olsun ama çalıişmalar yarım kalmış... ev ödevine ii çalışmamıssınn.. Hastalıktan kendinee izin yapmışızz bakıyorum..
😀

Bebeğim bende aynen böyleyim sen yokkennn çıldırcakmış kadar hüzünlü ama sen gelirsenn eğer bütün dünyalr benim olacakk..
gel bebeğim gellll ggeeelllll 🙂

her ay var diyorummm bu ayda anlayamıyorum

ayyy ben çok merak ediyorum ya sabırsızım işte bu konularda biliyorum bende heray hüsarna kapılıyorum ama elimde değil işte tutamıyorum kendimi
şimdi bi arkadaşımın haberi daha bekliyorum oda çok rahat ya onunda 3-4 günü geçti nerdeyse test yap diyorum yapmıyo çatlatıcak beni.normalde onun hiç aksaması olmaz gününde gelirdi büyük bi ihtimal hamilesin diyorum ama oda tam tersi hiçbişey hissetmiyorum diyo

bende iş güçle aşmaya çalışıyorum allahtan çalışıyoruz yoksa hiç zaman geçmez gibi geliyor

hoşgelmişsen cigerimmmm.😀 sorma valla yarım kaldı dinlendim valla bir gün birgündür benim için kızım.valla kocam da dinlendi desem yeri var 🙂

Ay kızlarrrr ne güzel kaynatmışsınız yaaa. Maşallah. Tam benim olmadığım saatler buradasınız çoğunuz. 🙂)) Süpersiniz. zuzuu inşallah hakkında hayırlısı hamileliktirrrrrrrrrr!!! Dualarım seninle.