Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

zuzucum ilişkiden öncemi sürülüyo yoksa olsada olmasada her günmü sürülüyo canım? nasıl

canım ben bunu ablamın kaynanasından duydum yiğenleri yapmış
vicks sürmüşler olmuşş sonra ben inanmadım internetten arastırdım bu yazı çıktı..bende yumurtma günümde yani regl bittiken 13 gün sonra iliskiden önce sürdümm hemen ilişkiye girdim ama içine sürüyosun
sadece 1 kere yaptımm..canım yandıı ama

ateş ölçme yöntemini yaptım pek bir şey anlamadım hiç ateşim düşmedi yumurtlama döneminde yada ben yanlış yaptım bilmiyorum ama bu ay geçsin şu ana yumurtlama dönemindeyim adet olduktan sonra başlarım yine yazarım size inşallah adet olmam gerekte kalmaz🙂🙂

canım ben bunu ablamın kaynanasından duydum yiğenleri yapmış
vicks sürmüşler olmuşş sonra ben inanmadım internetten arastırdım bu yazı çıktı..bende yumurtma günümde yani regl bittiken 13 gün sonra iliskiden önce sürdümm hemen ilişkiye girdim ama içine sürüyosun
sadece 1 kere yaptımm..canım yandıı ama

off bayağ yanar ya napalım keşke iyi gelsin ne olcak ya bizde yapalım madem belki bi işe yarar

aa unuttum bnim rahimde 1cm lik kas içinde miyom var doktor sorun teşkil etmez dedi başka doktorada gösterdim önemli bir şey değil dedi umarım gerçektende sorun değildir sorun değilki unutuyorum sürekli 🙂🙂 bunula ilgili bilgisi olan varmı benim bildiğim büyümediği sürece sorun yaratmıyor

aa unuttum bnim rahimde 1cm lik kas içinde miyom var doktor sorun teşkil etmez dedi başka doktorada gösterdim önemli bir şey değil dedi umarım gerçektende sorun değildir sorun değilki unutuyorum sürekli 🙂🙂 bunula ilgili bilgisi olan varmı benim bildiğim büyümediği sürece sorun yaratmıyor

evet canım öyle miyomlar bende de var ama bir problem olmaz demişti doktorum

zuzu sendenmi bekliyoruz hamilelik haberini inşallah sağlıkla nasip eder adet günün ne zaman belirtilerin varmı

Geri