Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

arkadaşlar.hamilelik için yeni bir yöntem duydum ve paylaşmak istedim.eşimin öğretmen arkadaşının çocuğu olmuoyrdu.uzun zamandır görüşmemiştik.geçen gün eşinin hamile olduğunu duydum ve hemen aradım.inanmıyacaksın ama vicks ile oldu dedi.adeti biter bitmez gazlı beze 1 çay kaşığı vicks koyup iple bağlayıp vajinaya itiyormuş.ve öyle sabaha kadar yatıyomuş sabah çıkartıyomuş.ikinci tüpe başlamadan hamile kalmış.ondaki sorun iltihap tüplerini kapamış.aynı sorundan bende muzdaribim.daha önce sevgili arnavutgüzelinin adaçayı yağı tavsiyesini uyguladım.ama malesef sonuç vermedi.ancak bu konuda ona minnettarım çünkü enfeksiyondan kurtuldum.ama tüpleri açamadım galiba.işte böyle.şuan maydonoz buharını deniyorum.buhardan çıktıktan sonra eşimle beraber oluyorm.duşa kalkmadan 1 saat yatıyorum ve ardından vicks koyuyorum.buhar yapamasanızda vicks deneyin.ben sonuçları yazarım.yumurtlama günüme kadar devam edicem.inşallah güzel şeyler paylaşırız.sevgiler.

bu yazı internetten alıntı bende duydum bi kaç kişiden ama gazlıbez olayı yoktuu sadece sür dediler denedim valla

yani sadece vajina bölgesine sürdün demi diğerini bende yapamam çünkü ama elimle sürerim ya ne olcak geleni geçeni sürüyoz zaten🙂

zuzucum gerçekten çok değişik bir yöntemmiş canım.eğer sen hamişsen bende denicem vallahiii.umarım bir gerçeklik payı vardır bu konuda.

fatoşcum şimdilik kısmen bitti.salon takımımın kılıflarını çıkardım makineye attım.Allahtan fermuarlılarda.birkaç bişey işte şimdilik bitti sayılır yavaş yavaş yaz temizliği yapıyorum canım
evet canım eğer denersem zaten bende gazlı bez kullanmam.zararı falan olur.Allah korusun.ama bence zuzu büyük ihtimalle hamiş.inş.ozaman bende denicem kesin

doktora en son kasımda gittim smear testi yaptı ultrasonla baktı şimdilik bir sorun görünmüyor hamilelik olmassa bir sene sonra gel dedi folik asit verdi içtim 5 ay olmayınca bıraktım adetlerim düzenli o anlamdada sorun yok ama tahlil falan yaptırmadım birazdaha bekleyecem olmassa eşimle birlikte gitmeyi düşünüyoruz yaz bir geçsin🙂

Geri