Ateş Ölçme Yöntemiyle Hamile Kalanlar

Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...

hoşgeldin aramıza haidi.umarın enyakın zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder tüm isteyenlerle birlikte sanada canım

ohh maaşallah sen temizliğe kalkışmısın ben daha hiç dokunamıyorum bile bi pazarım var onda da ne yapıcaksın azar azar başlıcam artık bende

ya zuzu evet kesin hamiş banada öyle geliyo biranönce versin haberlerinide bayram edelim yahuuuu

bencede konrollerini ihmal etme canım eğer kesin kararlıysan bebek yapmakta tedavini başlatmalısın ki en azından çıkacak ufak tefek sorunları ortdan kaldırabilesin.peki kaç senelik evlisin canım?

fatoşcum sen çalışıyosun canım kolay değil tabiki.pazar günleri azar azar yaparsın canım dert etme.
temizliğimin çoğunu yaptımda azı kaldı çok şükür.
inşallah canım ben güzel haber bekliyorum zuzudan.ilk mezunumuzu vermiş olcaz.🙂

canlarım bende gazlı bez kullanamam rahat olmaz yani ama sürdüm içine gelecek şekilde ama canım yandıı

evliliğimiz 9 ay bitti 2aydırda bebk istioruz ama yumurtlama dönemine denk getiremedik heralde birde benim eşim gece de çalışabiliyor şu an acelede etmiyoruz ama olsa güzel olur diye düşünüyoruz hayırlısı inşallah sağlıkla birlikte herkese nasip eder

zuzucum ilişkiden öncemi sürülüyo yoksa olsada olmasada her günmü sürülüyo canım? nasıl

amin haidi inş. canım
2 ay olmuş çalışmalara başlayalı daha çok yeni olucak enkısa zamanda bebişiniz inşallah.yumurtlama gününü,regl dereceni ve hamiş olup olmadığını anlamak bilmek istersen günlük dijital derecyle ateşini ölçüp öğrenebilirsin canım.biz öyle yapıyoruz.istersen sende ölç ve günlük bu sayfaya koy.yardımcı olmaya çalışırım canım