fatoşcum şimdilik kısmen bitti.salon takımımın kılıflarını çıkardım makineye attım.Allahtan fermuarlılarda.birkaç bişey işte şimdilik bitti sayılır yavaş yavaş yaz temizliği yapıyorum canım
evet canım eğer denersem zaten bende gazlı bez kullanmam.zararı falan olur.Allah korusun.ama bence zuzu büyük ihtimalle hamiş.inş.ozaman bende denicem kesin
doktora en son kasımda gittim smear testi yaptı ultrasonla baktı şimdilik bir sorun görünmüyor hamilelik olmassa bir sene sonra gel dedi folik asit verdi içtim 5 ay olmayınca bıraktım adetlerim düzenli o anlamdada sorun yok ama tahlil falan yaptırmadım birazdaha bekleyecem olmassa eşimle birlikte gitmeyi düşünüyoruz yaz bir geçsin🙂
bencede konrollerini ihmal etme canım eğer kesin kararlıysan bebek yapmakta tedavini başlatmalısın ki en azından çıkacak ufak tefek sorunları ortdan kaldırabilesin.peki kaç senelik evlisin canım?
fatoşcum sen çalışıyosun canım kolay değil tabiki.pazar günleri azar azar yaparsın canım dert etme.
temizliğimin çoğunu yaptımda azı kaldı çok şükür.
inşallah canım ben güzel haber bekliyorum zuzudan.ilk mezunumuzu vermiş olcaz.🙂
evliliğimiz 9 ay bitti 2aydırda bebk istioruz ama yumurtlama dönemine denk getiremedik heralde birde benim eşim gece de çalışabiliyor şu an acelede etmiyoruz ama olsa güzel olur diye düşünüyoruz hayırlısı inşallah sağlıkla birlikte herkese nasip eder
evliliğimiz 9 ay bitti 2aydırda bebk istioruz ama yumurtlama dönemine denk getiremedik heralde birde benim eşim gece de çalışabiliyor şu an acelede etmiyoruz ama olsa güzel olur diye düşünüyoruz hayırlısı inşallah sağlıkla birlikte herkese nasip eder
amin haidi inş. canım
2 ay olmuş çalışmalara başlayalı daha çok yeni olucak enkısa zamanda bebişiniz inşallah.yumurtlama gününü,regl dereceni ve hamiş olup olmadığını anlamak bilmek istersen günlük dijital derecyle ateşini ölçüp öğrenebilirsin canım.biz öyle yapıyoruz.istersen sende ölç ve günlük bu sayfaya koy.yardımcı olmaya çalışırım canım