slm kizlar benim bi sorum olcak sizlere yumurtlama gunum de atesimi olcmedim bilmiyorum ama son bir haftadir olcuyorum hep 36.5 ve ya 36.6 36.7 civarinda sizce bu ne anlama geliyor olumlumu bebis icin olumsuzmu bilgilendirirseniz cok sevinirim bu arada reglime son 8 gun kaldi acil cvp kizlar
canım benim ahh bilirimm dikişlerin kaşıntısınıı ahh ahh ben çok ii anlarım o derdii. Allah yardımcın olsun canım benim... inşalah en kısa zamanda dikişlerin alınır veee rhatlarsınnn... Canım yaa bu ay bebek felan yapmak istemiyorum aklımda yok yani.. hem yaz ayı biraz kafa dinliyeceğim dadlım...
çok dogru bak bu ay bu kadar gecikme yaşamamım tek seebeb stressti.. varmı yok mu derken okdar stress yapmısımkii.. pff yaaaa... neyse canım buarada doktorum eger birdaha regl guunumde gecikme yaşarsam asla eczanelerden allınan testlerle yapma hemen kan tahlili yap ve sonucunu al dedi.. yoksa cok ama cok stresss yasarsın dedi.. cunku hep aklında evde yapılanların garantili olmadıgını dusunup hamile olmasanda hep kendinihamiş sanıp regl olma tarihini pskolojikmen etkilersin dedi.. bende tamam dedim 3 gunluk den fazla gecikmem oldugunda hemen kan tahlili yaptırcam...
slm kizlar benim bi sorum olcak sizlere yumurtlama gunum de atesimi olcmedim bilmiyorum ama son bir haftadir olcuyorum hep 36.5 ve ya 36.6 36.7 civarinda sizce bu ne anlama geliyor olumlumu bebis icin olumsuzmu bilgilendirirseniz cok sevinirim bu arada reglime son 8 gun kaldi acil cvp kizlar