Canım çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok. Geçen perşembe doktora gittim, kalp atışını bile gördüm bebişimin. Allah hepinize de tez zamanda nasibetsin inşallah.
Öncelikle şunu belirteyim, her anne de farklı zamanlarda farklı belirtiler olurmuş. Herkeste aynı değişiklikler olmazmış. Benim de ilk gebelik günlerimde normal regl belirtilerim vardı. Mesela göğüslerde dolgunluk, akıntı gibi. Mide bulantım da şu günlerde (6 hafta oldu) sabahları öğürtü şeklinde oluyo. Yani bişey yeyip içtim diye değil, henüz yeni kalktığımda oluyo. Akıntımda da artış oldu ilk günlerimde. Ve sanki idrarımın rengi koyulaştı. Bir de bir uyuşukluk bir uyuşukluk ssorma. Hiçbir şey yapasım gelmiyor, erkenden uykum geliyo. Bir de şu sıralar ilk günlerdeki göğüslerdeki dolgunluk hissi daha da arttı, taş gibi oldular sanki. Şimdilik bunlar var bende canım. İnan ben de merakla daha neler olacak diye beklemedeyim. Sizin için de dua ediyorum her gün. Ne derece doğru bilinmez ama hamilelerin duaları kabul olurmuş diyorlar. İnşallah doğrudur.