Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-chatlaK = 20-21 mayıs 2-fatoss = 24-30 Mayıs reg tarihi belirt caım 3-menekshe = 3 Haziran 4-LALEZAR = 6-7 Haziran 5-zuzuu = 09 Haziran 6-aysemelek = 14 Haziran 7-SEDUŞ = 20 Haziran 8-efsun_55 = 24 - 26 Haziran 9-AuSSie-AnGeL = 1 - 2 Temmuz 10-haidi = 2-3 temmuz
ben koltuk altı ve tüm genital yaptırdım bacaklarada yaptıracaktım faydasını görünce ama bende bebek düşünmeye başlayınca vazgeçtim bebek için biraz daha başka yöntem kullanalaım bakalım inşallah seneye yaza başlarım 🙂 hamileyken yaptırılmıyacağını en başında bilseydim beklemzdim şimdiye oda bitmiş olurdu ama kısmet artık inşallah diğer yaza
İnşallah canım. Valla ben de bu yıl keşfettim de biraz pahalı geldi. Ama mutlaka heryerimi düşünüyorum. Sonuçta bir kurtuldun mu tüylerden bir daha uğraşmak zorunda kalmıyorsun. Benim batıklarım olduğu için istiyorum en çok. İnşallah daha sonra başlarım canım.