Cevap: Ateş ölçme yöntemiyle hamile kalmak...
canım benim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin allahım.canımcımmm valla bizde seninle birlikte burda heyecanlanıyoruz biran önce sonucunun alda bi ohhh diyelimmm yavvvv umarımmm hamişsindir canım benimmm bi mutlu haber daha sen verirsin bizlere hadi çabuk gel 🙂
Günaydın..
günaydın kızlarr...
günaydın meleklerr..
günaydın güzellerrr...
günaydın fıstıklar...
canlarım benim günaydın..
Canlarım nasılsınızz?? ben bu sabah cok heycanlıyım hemde coookk.. bugun regl gecikmemle alakalı sonuclarımı ogrenecem gerçi iki secenek var ama seceneklerden biri cok ama cok heycan vericii... derleryaa yaa sevinçten ucacaksın yadaaa mutsuzluktan yüzün yerlerde gezeceksinnn... allahım inşallah ben uçanlardan olurrum canlarım.. eger sevinenlerden olursam eger...
bugün tam 5haftalık ve 2 günlük hamileeyimm.. tabi bunların hepsi belkide hayal olarak kalacakk bi kaç saat sonra ama olsun hayali bilem güzel demi kızlar...
eğer gebeysem de bu sayfadakiiler bende olanlar...
ben bu siteyi çok beeğendim bana yaraycak herşeyi buldum kızlar sizlerede tavsiye edebilirim..ogrendiklerimzide burdaa paylaşabilirizz..
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 5.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
canlarım bu sayfadan ogrendimki erken yapılan yaniii 5.haftaya kadar yapılan evdeki gebellik testlerdee negative sonuc cıkabilirmiş... kan tahlili cok onemliymiş... hayırlısı olsun canlarım.. dualarınızı eksik etmeyinde üzerimden dadlularrr.. bakalım ne gibi sonuclar alacam ay cok heycanlıyım ve heycanımı bastırmak için burdayım ama burda durdukca daahada heycanlanıyorum.. ay kalıbıma sığamıyorum kızlarrrr...
neyse benden şimdilik bukadar meleklerr tekrar günaydın günaydın günaydın....
canım benim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin allahım.canımcımmm valla bizde seninle birlikte burda heyecanlanıyoruz biran önce sonucunun alda bi ohhh diyelimmm yavvvv umarımmm hamişsindir canım benimmm bi mutlu haber daha sen verirsin bizlere hadi çabuk gel 🙂