..asker yarim...

benim eşim de asker kızlaaaar...ama bizim şafak daha çok var yaaa🙁🙁 ben de sevinçten böyle zıplaamak istiyorum amaaaa....bu arada senin de gözün aydın canım🙂🙂

Ben artık şafak değil gün sayıyorum .. asker şafagım bitti hamişlik şafagım bitti .. şimdi sıra kızımın günler... bugün 3hafta 2 günlük oldu.. maşalllahh zaman ne çabuk geçiyor.. 😉)) eee şikerim senin diğer şaffak ne zaman başlıyor ?

aynen yaa zaman çok çabuk geçiyor vala...zaman geçerken ömrümüzdende ömür gidiyor valah 🙁( ...diğer şafak derken evilik mi canım?

1 saat sonra bitanemle olmanın mutluluğunu yaşıyorum...bitsin artık şu iş off bir an önce çıksam yaaa...İYİKİ VARSIN HAKANIM BENİMM....AKŞAMA KADAR SENİNLEYİMM KAYMAĞIM BENİM...

[sıze=2]♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ [/sıze][sıze=2]b[/sıze][sıze=2][/sıze][sıze=2]enim yanım senin yanındır...hep yanımda ol... [/sıze][sıze=2]♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ [/sıze]

Evett canıım evlilik.. ama evlilik öncesi isteme söz nişan vs gibi şeylerde var onların şafaklarını ne zaman göreceğiz sayacagız canım 😉))) buarada benim cadı kızımda 3hafta 4 günlük oldu teyzesi 😉)))