gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 13 Mayıs 2011 #132 yasemin asu' Alıntı: allh kvştursn cnm allh hpsini korusun Genişletmek için tıkla ... aminnn canımm cokk sagoll 🙂)
yasemin asu' Alıntı: allh kvştursn cnm allh hpsini korusun Genişletmek için tıkla ... aminnn canımm cokk sagoll 🙂)
*şiker* Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2011 #133 gamsemm görüşmeyeli nasılsın..nasıl gidiyor ..inş herşey yolundadır bitanemm...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 6 Haziran 2011 #134 *şiker*' Alıntı: gamsemm görüşmeyeli nasılsın..nasıl gidiyor ..inş herşey yolundadır bitanemm... Genişletmek için tıkla ... biz ayrıldık şikerim adam değilmişş....
*şiker*' Alıntı: gamsemm görüşmeyeli nasılsın..nasıl gidiyor ..inş herşey yolundadır bitanemm... Genişletmek için tıkla ... biz ayrıldık şikerim adam değilmişş....
FairyTale Yeni Üye Üye 7 Haziran 2011 #135 gamselim' Alıntı: biz ayrıldık şikerim adam değilmişş.... Genişletmek için tıkla ... kızz ne demek ayrıldık askerde deglmiydi 😕
gamselim' Alıntı: biz ayrıldık şikerim adam değilmişş.... Genişletmek için tıkla ... kızz ne demek ayrıldık askerde deglmiydi 😕
PİNKİ Yeni Üye Üye 7 Haziran 2011 #136 cok iyi anliyorum seni benimle bitanemin arasinda 2846km var. rabbim sabir versin insallah tez zamanda kavusursunuz. amin
cok iyi anliyorum seni benimle bitanemin arasinda 2846km var. rabbim sabir versin insallah tez zamanda kavusursunuz. amin
*şiker* Yeni Üye Üye 13 Haziran 2011 #138 gamsemm noldu bitanem yaa niye ayrdıldınızz 🙁(( noldu ki....
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 8 Temmuz 2011 #139 FairyTale' Alıntı: kızz ne demek ayrıldık askerde deglmiydi 😕 Genişletmek için tıkla ... askerdeyken bitti kuzum adam cıkmadıı bende bıraktım....
FairyTale' Alıntı: kızz ne demek ayrıldık askerde deglmiydi 😕 Genişletmek için tıkla ... askerdeyken bitti kuzum adam cıkmadıı bende bıraktım....
sudembeyaz Daimi Üye Üye 16 Temmuz 2011 #140 gamzemmmmm bacımm nasılsın neler yapıyosun aklımdasın hep anlat bacım anlat