Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım senin adına inan çok sevindim ve gökhanda gerçektende güzel süpriz yapmış tüylerim diken diken oldu ne güzel bir duygu umarım aşkınız sonsuz olur canım gözün aydın....
off🙁(( yine eksik yine yarım kaldım bugün gittin adıyamana bense burada bu lanet şehirde yine sensiz kaldım....bu gidişinde beni benden aldııı offf🙁(( seni şimdiden özledim kaç ay gelmeyeceksin şimdi offf her yerim agrıyor sensiz....
cabuk dön ne olur askerim cabukk......
seni özlemeyi hiççç sevmiyorum ben
off🙁(( yine eksik yine yarım kaldım bugün gittin adıyamana bense burada bu lanet şehirde yine sensiz kaldım....bu gidişinde beni benden aldııı offf🙁(( seni şimdiden özledim kaç ay gelmeyeceksin şimdi offf her yerim agrıyor sensiz....
cabuk dön ne olur askerim cabukk......
seni özlemeyi hiççç sevmiyorum ben
Sevdiğim ömrümm....bugün her ne kadar yanımda olamasanda biliyorum sende benim gibi cok isterdin yanımda olmayı...olsun be ömrümm ne yapalım kader bu sen iyi olda benimle hep olda varsın bu sene sevgililer günümde sevdiğim yanımda olmasın....seni seviyorum 🙂 ben seni cok seviyorum....sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım 🙂)