gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 10 Kasım 2011 #465 OYYYY BİRTANEMMMM BENİMMM TABİKİİ HEPİMİZ MUTLU OLACAGIZZZ 🙂 AMAAA ÖNCE SENİNNN MUTLULUGUNUUU PAYLAŞMAK VAR SIRADAAA OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞİKERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOOOOOOOOKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUU
OYYYY BİRTANEMMMM BENİMMM TABİKİİ HEPİMİZ MUTLU OLACAGIZZZ 🙂 AMAAA ÖNCE SENİNNN MUTLULUGUNUUU PAYLAŞMAK VAR SIRADAAA OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞİKERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOOOOOOOOKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUU
sudembeyaz Daimi Üye Üye 11 Kasım 2011 #466 gamselim' Alıntı: OYYYY BİRTANEMMMM BENİMMM TABİKİİ HEPİMİZ MUTLU OLACAGIZZZ 🙂 AMAAA ÖNCE SENİNNN MUTLULUGUNUUU PAYLAŞMAK VAR SIRADAAA OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞİKERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOOOOOOOOKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUU Genişletmek için tıkla ... bencede bacım şikerimmmmmm canımm hep yanındayız biz çook mutluyum inan
gamselim' Alıntı: OYYYY BİRTANEMMMM BENİMMM TABİKİİ HEPİMİZ MUTLU OLACAGIZZZ 🙂 AMAAA ÖNCE SENİNNN MUTLULUGUNUUU PAYLAŞMAK VAR SIRADAAA OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞİKERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOOOOOOOOKKKKKKKKK MUTLUUUUUUUUUUUUUUU Genişletmek için tıkla ... bencede bacım şikerimmmmmm canımm hep yanındayız biz çook mutluyum inan
*şiker* Yeni Üye Üye 11 Kasım 2011 #467 Akşam saat 6'da iş çıkışı Hakanıma kavuşacağımmm..bekle beni Bitanem..Bekle bizi İSTANBUL
EnCey Daimi Üye Üye 11 Kasım 2011 #468 Hadi bakalım Allah'ım başka ayrılık yaşatmasın size! Haberleri bekliyoruz....😉
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 11 Kasım 2011 #469 Rabbim bi daha ayrılık vermesin canım... Herşey gönlünce olsun...♥
MeLOo Daimi Üye Üye 11 Kasım 2011 #470 çok mutlu oldum senin adınaa ya gerçekten 🙂 sabır sabır derken çok şükür doğan güneş dedin darısı başımaa artık :hıms:
çok mutlu oldum senin adınaa ya gerçekten 🙂 sabır sabır derken çok şükür doğan güneş dedin darısı başımaa artık :hıms: