..asker yarim...

Allah kavuştursun Şiker...
Bende asker yolu gözleyeceğim yakında Allah'ım gidenlere ve bekleyenlere sabır versin...🙂

Allah kavuştursun Şiker...
Bende asker yolu gözleyeceğim yakında Allah'ım gidenlere ve bekleyenlere sabır versin...🙂

amin canım inş kavuşurum..sanada şimdiden sabır..ve bekleme ,dayanma gücü versin..asker yolu beklemek sabır isteyen bişey çok zor..ama bir okadarda çok güzel özlemekk bile çokk güzell...

Canım şafak sayfanı işgal ediyorum ve senin şafakla beraber kendi şafağımı sayıyorum =) ♥ Canım inşallah sağsalimm kavuşursun yarineee... benim şafakta 67 inşallah... Bugün ben bebek şafağı sayarım yarın sende aşkın askerden gelince düğün şafağı sayarsın tatlım 😉)

Canım şafak sayfanı işgal ediyorum ve senin şafakla beraber kendi şafağımı sayıyorum =) ♥ Canım inşallah sağsalimm kavuşursun yarineee... benim şafakta 67 inşallah... Bugün ben bebek şafağı sayarım yarın sende aşkın askerden gelince düğün şafağı sayarsın tatlım 😉)

canımm şafak sayfamı her zaman işgal edebilirsin tatlımm..bebişinin şafağını burdada sayabilirsin canım benim...hamişş meleğiim azz kalmışş senin şafak süperr yaaa :deli:

Geri