..asker yarim...

Yawrrumm hadi gözün aydınnn hadii sevindim bunaa deli kız 😀

canımm benimm ya hep mutlu ol inşallah çook sevindimm geçicek bitanem bugünler bide bakmışsın yanında sev canımm sevv seni mutlu görmek benide mutlu ediyo

Yawrrumm hadi gözün aydınnn hadii sevindim bunaa deli kız 😀

tuçemm yaa valahh çokkk mutluyuumm
1 saat konuştukk öyle özlemişiim kiii 🙁( öneceden kısa konuşuyorduk kaçak gibi kapatıyordu tlf.nu 😀

haftasonuda nette görsem dahada bişey istemiyoomm 😀 hee bide seniin düğünün olsun istiyoomm 😀

canımm benimm ya hep mutlu ol inşallah çook sevindimm geçicek bitanem bugünler bide bakmışsın yanında sev canımm sevv seni mutlu görmek benide mutlu ediyo

sudemimm konuştukk yaa sonunda öyle mutluyum kii anlatamamm 🙂 öyle özlemişiim kii ...bitanemm yaa inş sende mutlu olursun sadece sabır et balım beniimm..sende bu zorlu günleri inş atlatıcaksın..senin güneşinde elbet doğucak bitanemm ...

canımm benimm ya tahminn edebiliyorumm oh ne güzel...inşallah canımm inşallah çok sağoll seni böle mutlu görünce bende çoook mutlu oluyom

bitanemle msnde konuşuyoruzzz yaşasıınnnn
yaaa çook özlemişiim onuu hemdee çookkk 🙁( ağladımm amaa olsuun tutamadıım kendimiii napayııımmm
🙁( özlemişiim yaaa onuu hemdee çokkk offf offffffff

ee kızlar nekadar kaldı askerlerınızın gelmesıne bakalım bende sızler gıbı asker beklıorm son 4 gun 🙂 allah hayırlısıyla bızlere nasıp eder onları inş.

ee kızlar nekadar kaldı askerlerınızın gelmesıne bakalım bende sızler gıbı asker beklıorm son 4 gun 🙂 allah hayırlısıyla bızlere nasıp eder onları inş.

ahh canım yaa allahım bizlere de gösterir sag salim kavuşmayı ..
seninn için gercketn cokkk sevindimm walla canımm allahım bir daha mecburiyette olsa ayrılık yüzü göstermesin bir daha size...amin....

oyy birtanem benim yaa aglama sevinn delii sendee ne güzell sevdiğinle konuştunn cokk sevindim senin adınaa oyyy ...

ayy nee güzell 🙂 senin adına çok sevindim bitanem..bizim 14 ayımız var daha off geçmiyor günler..rabbim hepsini korusun..tüm mehmetçiklerimizi korusun..